Konu
:
Ahmet Kaya'yı Linç Edenlerin Listesi
Tekil Mesaj gösterimi
02-18-2009, 18:41
#
19
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
genç_TÜRK
Nickli Üyeden Alıntı
faruk kardeş ne sölediğinin farkında bile deilsin..size laf anlatmaya çalışanda kabahat..bu arada bilgin olsun ben mhp li falan deil has ve has
BÜYÜK BİRLİK PARTİ
liyim...siz neden hala ahmet kayayı savunmanın peşindesiniz..bnce bu siteye acilen başbakanımızın el atması lazım..çünkü siz ahmet kayanın ''apoyu özledik'' demesini savunarak bnce gerçek ak partili gibi düşünmüyosunuz..faruk kardeş bak tekrar tekrar sölüyorum sana..üstteki yazıyı iyice oku ve ondan sonra yorum yap..ahmet kaya masum bir KÜRT kardeşimiz deildi..ahmet kaya PKK lı bir adamdı..zaten bunu da yukarıdaki yazıyı okursan rahatça anlayabileceğini düşünüyorum..yine anlamamakta ısrar edersen sana diyecek tek sözüm var:YÜCE RABBİM sana akıl fikir versin!..
Aynı lafları sabaha kadar konuşup tartışabiliriz,lakin aynı duyguları paylaşmadığımız sürece birbirimizi hiçbir zaman anlayamayız..!Bu noktada seninde bizlerle hakkaniyet duyguları içinde aynı duyguları taşıdığını düşünüyorum.Bir kaç yorumundan öyle anlaşılıyor.Lakin buradaki anlamsızlığı büyütüyorsun bence,bizler burada açık bir şekilde birilerini ve eylemlerini satmaya çalışmıyoruz;genel olarak ülkemiz ve milletimizin hayrına birşeyler söylemeye çaba sarf ediyoruz.Türkiye'ye büyük acılar çektiren,ülkemizde gözü olanların temelinde yattarak çıkardığı bu tür provakatif eylemleri tartışmayı bırakalım,ortak akıl ile hareket etmeye çalışalım.Hiç birimiz Ahmet Kayanın beyninde değildik,olamayızda..!O yüzden ismimiz gibi emin olmadığımız konularda kesin konuşmaktan sakınalım,hem kul hakkını iyi bilirsiniz,bence üzerinize sakın almayınız,bedeli çok ağır..!
ishakyilmaz
Açık Profil bilgileri
ishakyilmaz nickli üyeye özel mesaj gönderin
ishakyilmaz - Daha fazla Mesajını bul