balbal Nickli Üyeden Alıntı
ergenekon denilen çapulcu sürüsünün avukatlığını yapacak son kişiyim bu ülkede. onlar hakkında vereceğim fetva onlar için hiç de ümit verici olmayacaktır. milliyetçiliği o bir grup kendini bilmezle eşdeğer buluyorsanız milliyetçiliği ya bilmiyorsunuz ya da noksanınız var demektir. o adamlar kendilerine 'ulusalcı' derken onların milliyetçi olduklarını hiçbir aklıevvel iddia edemez. illa bir dalkavukluk gerekcekse o dalkavukluğu at iziyle it izini karıştıranlara karşı şanlı milletim için yaparım. ergenekon, devlet ekseriyeti falan değildir, olamayacak da. ekseriyette olsalar şu anda cunda yönetimi altında olurduk. ben elbette elimize silah alalım demiyorum ama eline silah alanın, bu silah alanı övenin benim gözümde bir değeri yoktur. anlatmak istediğim budur. doğuda adı lazım olmayan bölücübaşını peygamber gibi gören it sürülerini ve ona destek çıkanları eleştiriyorum. 'ırkıma halel getirmem' diyorsanız aynı hassasiyeti sizden de beklerim. ben o leş torbalarına 'vatan haini' bile demem! zira vatan haini olmaları için dahi bi vatanlarının olması farzdır.
ergenekon ne kadar aramızdaki çürükse apocular ve onu destekleyenler de o kadar aramızdaki şeytanlardır. Irkımıza halel getirmeyeceksek önce bu şeytanları ve çürükleri aramızdan çıkaralım. meselem, derdim, fikrim, zikrim budur benim...
|