Sayın Doğan kendine gel
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat'ta partisince düzenlenen mitingte Aydın Doğan'a seslenerek "Buradan Sayın Doğan'a da sesleniyorum. Amerikan gazetelerinden birine açıklama yapıyor. Çocukları ile ilgili haber yaptık bize bunu yaptı diyor. Sayın Doğan önce kendine gel. Bu başbakan öyle bildiğin başbakanlardan değil. Farklı alışmıştınız alışkanlıklarınız bozuldu diye rahatsız oldunuz." diye konuştu
YENİ ŞAFAK İNTERNET
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisince Yozgat'ta düzenlenen mitingte konuşma yapıyor.
Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan satır başları şöyle:
Buradan Sayın Doğan'a da sesleniyorum. Amerikan gazetelerinden birine açıklama yapıyor. Çocukları ile ilgili haber yaptık bize bunu yaptı diyor. Sayın Doğan önce kendine gel. Bu başbakan öyle bildiğin başbakanlardan değil. Farklı alışmıştınız alışkanlıklarınız bozuldu diye rahatsız oldunuz.
Çünkü sizler karşısında el pençe divan başbakanlara İkitelli'den ülkeyi yönetmeye alıştığınız
Sayın Doğan'a bir sözüm oldu. Belden aşağı vurmayın. Yalan yapan haberler yapıp çocuklarımızı gazetelerinizin sayfalarınıza basmayın dedim. Baykal şimdi bu medya grubunun avukatlığını yapıyor. Bu medya grubu da Baykal'ın taşaronluğunu yapıyor. Baykal bir de çetenin mafyanın avukatıyım demişti
Başbakan Erdoğan Yozgat mitingi sonrasında Çorum'a konuşacak.