Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-27-2009, 18:42   #2
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
SENE 2002

4 Ağustos 2002 Radikal

Siyasette herkes çok mutlu

ANAP lideri Yılmaz: Çok cesur kararlar aldık. AB yolunda dev bir adım attık.
YTP lideri Cem: Demokrasimizin gelişiminde çok önemli bir adım.
--------------------------------------
SP lideri Kutan: Büyük mutluluk duyduk
--------------------------------------
DTP lideri Bayar: 3 Ağustos tarihi bir gün
CHP lideri Baykal: Saygıyla selamlıyorum

AK Parti''nin, değişiklik pakedinden -idamın kaldırılmasını çıkaralım- önergesi ve ortaya çııkan gerçek yüzler:

--- AK Partili Ramazan Toprak -idamın kaldırılmasının değişiklik pakedi dışında bırakılması için- önerge veriyor. Toprak, MHP'li milletvekillerinin Bahçeli'nin odasına çağrıldığını ve dönüşlerinde önergesine ret oyu verdiklerini söylüyor. Böylece idam cezasının değişiklik pakedi dışına çıkarılamadığını ve pakedin tümden oylanmak durumunda kaldığını MHP'lilerin bu oylamada idama karşı oy verdiklerini anlatıyor. Şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ! ( Yeni Şafak -)

MHP, idamı AB paketinden çıkarttırmadı

--- Avrupa Birliği ile ilgili uyum yasaları dün Meclis Adalet Komisyonu’nda görüşüldü. MHP görüşmeler sırasında sürpriz bir kararla, idamın AB paketinden çıkarılması için verilen önergeye destek olmadı.

Ancak maddenin oylaması sırasında ret oyu kullanan MHP’nin bu tavrı, diğer partileri‘idam’la sıkıştırma taktiği olarak yorumlandı. ( Zaman - 1 Ağustos 2002 )

Saadetli Vekili Oğuzhan Asiltürk Engelledi

--- İdamın paket kapsamından çıkarılmasına ilişkin önergeye destek vermek isteyen SP'li Aslan Polat'ı Oğuzhan Asiltürk engelledi. (Akşam - 1 Ağustos 2002)

Tarih 3 Ağustos 2002 AB Pakedi (idamın kaldırılması da dahil olarak) TBMM'den geçmiş ve Avrupa Hareketi adlı bir organizasyon ldierlrin sözlerine başvurmuştur. İşte durum

Konu Üç mevsim tarafından (02-27-2009 Saat 21:34 ) değiştirilmiştir..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla