Yahu Kurtulmuş'tan vardı bir ümidim.. Uzun zamandır genç bir lidere ihtiyaçları vardı dedim inşallah iyi olur dedim..
Ama işte..
Gelmiş geleli ya AK Parti'ye akıl veriyor ya da şu yanlıştı bu yanlıştı deyip duruyor.. Ya Allah aşkına bunları 6.5 yıldır diyorlardı zaten boş bunlar boş bunların içi boş..
Diğer partiler gibi iktidarla uğraşacağına bi altındakilerle arayı açmayı üstündekilere yaklaşmayı denesene.. Binanın en altlarından üst kata ne kadar bağırırsan bağır kim duyacak seni?..
BBP, DP, MHP, DYP hatta CHP'nin oylarını toplayıp muhafazakar kesimin alt yapısını çeksene kendine.. Şu konjonktür partisi dediğin partinin en sağlam kesimi senden gidenlerdir gidenler.. Onların peşine düşmek için şu çığırtkanlığı bırakın artık.. Lafla olmayacak bu iş ya AK Parti'yi yıkacaksınız ya da o seçmen oylarını unutacaksınız bu böyledir, en has, gerçeği en net görebilen AK Partililerdir onlar!...
%8-9'lar için %47'yle dalaşıp durursanız korkarım sende gönlü olanda, hoşnutluğu olanda bırakır..
Şu foruma dikkat edin, ben dahil bir çok arkadaşım ''şu bir kaç ay önce AK Parti'den sonra Saadet'i düşünürdüm ama artık değil'' diyorlar.. Evet değil.. Sadece forumda da değil genel olarak da bu böyle.. Ve ne yazık ki böyle. Ne yazık ki...
Biz CHPleşmiş zihniyete her zaman karşı olduk olacağız. Ama siz gömlek gömlek derken bile şu an sandık için giyip giyip çıkardığınız gömleklerin ne olduğunun bi tefekkürünü yapamıyorsunuz.
Bu kapılar Saadet'e açıktı ancak SP'YE KAPALI!. KAPANMIŞTIR.
Konu FarukARSLAN. tarafından (03-06-2009 Saat 19:01 ) değiştirilmiştir..
|