Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-11-2009, 03:28   #4
Kullanıcı Adı
asdasdsfffx
Alıntı:
Morte Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"Ne ezan duyabilecektiniz, ne namaz kılabilecektiniz" demek istedin sanırım, en azından SİZİNKİLER öyle demeli ki bu konuda da llvll arkadaşım gerekli açıklamada bulunmuştur.

Bu arada, gerçekten de Atatürk'ü daha ne emelleriniz için kullanacaksınız, onu da çok merak ediyorum. Bir örnek aklıma geldi mesela:
-Atatürk iki içiyordu
-Eee?
-İçki içmeyen gericidir.
Bu olmayan bir şey de değil zaten... Neyse.
auhaha sen ne hakla siz biz diye ayırabilirsin ki "biz" kimiz hatta nası böyle bi düşünceeye kapıldın?yukarda Allah var kimin aklından ne geçip kimin ne yaptığını da bilir ha ben eğer Atatürk'ü dediğiniz gibi putlaştırıp at gözlüğüyle ilerleyen hıyarlardansam zaten dediğim gibi Allah görüor attığım adımı,az önce söylediğim "ideal rejim" olayı şu şekilde bi bilgim var
"tayyibi üzmek Allah'ı üzmektir" dizesine sahip bir kitaba onay veren DİYANET'e bağlı mahallemizin imamı cuma namazında(29 ekim'in olduğu haftaydı) bunları anlattı.ha şöyle olmadı şeriat kötü ideal rejim cumhuriyet die bişi demedi ama ideal rejim cumhuriyettir dedi sadece.ben o hocaya güvenerekten böyle bişi dedim.ayrıca içki muhabbetinin mesajım üzerinden yapılması da çok komik çok şükür işim olmaz,başta da dediğim gibi yukarıda Allah var, ve umarım yanlış düşünenlerimizi ıslah eder..
asdasdsfffx isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla