Konu
:
Somali şeriatı kabul etti
Tekil Mesaj gösterimi
03-11-2009, 03:36
#
19
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
asdasdsfffx
Nickli Üyeden Alıntı
auhaha sen ne hakla siz biz diye ayırabilirsin ki "biz" kimiz hatta nası böyle bi düşünceeye kapıldın?yukarda Allah var kimin aklından ne geçip kimin ne yaptığını da bilir ha ben eğer Atatürk'ü dediğiniz gibi putlaştırıp at gözlüğüyle ilerleyen hıyarlardansam zaten dediğim gibi Allah görüor attığım adımı,az önce söylediğim "ideal rejim" olayı şu şekilde bi bilgim var
"tayyibi üzmek Allah'ı üzmektir" dizesine sahip bir kitaba onay veren DİYANET'e bağlı mahallemizin imamı cuma namazında(29 ekim'in olduğu haftaydı) bunları anlattı.ha şöyle olmadı şeriat kötü ideal rejim cumhuriyet die bişi demedi ama ideal rejim cumhuriyettir dedi sadece.ben o hocaya güvenerekten böyle bişi dedim.ayrıca içki muhabbetinin mesajım üzerinden yapılması da çok komik çok şükür işim olmaz,başta da dediğim gibi yukarıda Allah var, ve umarım yanlış düşünenlerimizi ıslah eder..
Aferin en azından tanrı demiyorsun... ;) Rejim olayını da kendine göre uydurma... hoca öyle dedi diye öyle olması gerekmiyor... bu ülkede ne hocalar var Z. beyaz a da hoca diyorlar bu ülkede... ;)
Necip Fazıl
Açık Profil bilgileri
Necip Fazıl nickli üyeye özel mesaj gönderin
Necip Fazıl - Daha fazla Mesajını bul