Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-11-2009, 19:26   #19
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu forumu hazırlayanlar bu foruma üye olmak için, bu foruma yazı yazabilmek için illaki AK PARTİ'Lİ OLUNACAKTIR diye bir kural koymamışlar.

Hatta forum da tutmuşlar bir de DİĞER PARTİLER diye bir bölüm açmışlar.

Eğer forumu hazırlayanlar buraya akplilerin dışındakilerin girmesini istemeselerdi forum kuralları arasına akpli olmayanlar üye olmasınlar diye bir madde korlardı.

Lütfen tahammüllü olmayı öğrenin.

lütfen saygılı olmayı öğrenin.

Forum yönetiminin verdiği hakkı siz alamazsınız.

Milli görüşcüsü de gelir, sağcısı da, solcusu da dinlisi de dinsizi de. Burası sanal bir ortam.

İmza ve avatarlarında hakaret varsa, küfür varsa, kötü şeyler varsa tabiki müdahele edilsin.

ama sırf başka görüşleri temsil ediyorlar diye imzalarına ve avatarlarına müdahele etmek, müdahale edilmesini istemek faşizmdir.

İslam nickli arkadaşın EDEP DIŞI VE HAKARET içeren yazısından örnek verirmisiniz?

Geçen gün küfür etti dediniz, sordum hayır asla küfür etmedim diyor... Yalan söylüyor diyor.

Buyrun o arkadaşın yazılarından EDEP DIŞI yazı gösterin.

ben de sizinle birlikte olayım.

Buyrunuz bekliyorum.

lÜTFEN YORUMLARI OKUYUP ONA GÖRE YORUMLAR YAPIN BURADA BİRBİRMİZİ ELEŞTİRMİYORUZ FEVRİ DAVRANMAYIN SAYIN REDYELLOW!Beyazgül sorusunu sormuş cevabını almıştır.Hakaret edecekseniz yorumlarınız silinecektir.Burası sadece protesto adı altında açılmış bir konudur karşılıklı atışma yeri değil...!
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır