Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-13-2009, 20:03   #3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart
Bugün yaşanan gelişmeler üzerine bu konuyu güncelleme gereği duyduk. Tarih 20 Şubat 2009, yani aşağı yukarı 25 gün önce.. Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Metin Gürak yine bir Cuma açıklamasında , GATA'ya sevklerin tamamen yasal çerçevede sürdüğünü ve Ergenekoncu Paşaların hasta olduğunu söylemişti. O gün burada Genelkurmay Sözcüsü'nün daha ciddi konuşması gerektiğini, gerçek bulguların bu sözcüyü yalanladığını ortaya koymuştuk.

***

Gelelim bugüne

Ülkemizin en değerli siyasetçilerinden biri olan AK Parti Genel Başkan Danışmanımız Bülent Arınç'ın, ortaya dökülen ses kayıtlarındaki vehamet üzerine "Allah'a çok şükür ediyorum ki, Türkiye bunların zamanında bir savaşa falan girmemiş." sözlerini nedense üstüne alan Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Metin Gürak'ın, Arınç'ı hedef alarak "“Söz konusu kişinin Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Silahlı Kuvvetleri personeline ilişkin düşünce ve görüşleri çok iyi bilinmektedir” gibi bir cümle sarfetmesini protesto ediyor ve esefle karşılıyoruz.

Bu tartışma vasıtasıyla açığa çıkan enerjiden hareketle Genelkurmay Başkanlığına üç kat'i önerimiz var.

1- Genelkurmay Başkanlığımız, Siyaseti ve Ülke gidişatını doğrudan etkileyebilecek "Haftalık Bilgilendirme Toplantısı" adı altında yapılan bu Cuma açıklamalarına TSK'nın saygınlığı ve faaaliyet alanı sebebiyle derhal son vermelidir!

2- Herhangi bir Genelkurmay Yetkilisi milletin gözünün içine baka baka bu kadar kolay yalan konuşamamalıdır!

3- Karargah Evleri Soruşturması için Genelkurmay Başkanlığı bünyesinde oluşturulan soruşturma ekibinin BİLİRKİŞİ olarak 2007 seçimlerinde İşçi Partisi'nden aday olan birini tayin etmesi derhal incelenmeli ve bu tayin değiştirilmelidir!

Konu Üç mevsim tarafından (03-13-2009 Saat 20:06 ) değiştirilmiştir..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla