Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-14-2009, 03:03   #23
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Dünya'da ki hemen hemen bütün devletlerin özgürlük mücadelerini kendi halkı tarafından yapıldığını az çok hepimiz biliyoruz.Yani kndi askerleri büyük bir rol üstlenmemişlerdir.Bu sebeble o ülkedeki insanlar için Ordu o kadarda önemli değildir.Onlar için Ordu ancak bir meslek kapısı iyi gelir elde edilen bir kurumdur.Ordu onlar için bizdeki gibi yürekten ,gönülden yapılacak namus bocu olarak yapılan bir kurumda değildir.Bizde ise tam aksine cihangir yapımız ve de mücadelelerimizde ordumuzun çok büyük başarılara imza atması Türk milletinin askere olan güvenini ve sevgisini her zaman artırmıştır.Kısacası bu kurumu yıpratmak uğraşan Türk milletinin orduyla arasının açılmasına neden olmaya çalışan bu zavallıların asıl amacı dış güçlere ülkemizde at koşturabileceği bir ortam yaratmak istemesidir..Bu düşüncede olanlar hiç bir zaman bu emellerine kavuşamayacaklar hevesleri kursaklarında kalacaktır.
Tamam Dünyanın en sıkı ve disiplinli ordularının başında gelir.Ben kendi adıma sporcu bir kimlikten gelmeme rağmen eğitimimiz o kadar zor du ki belki görseniz bir çoğunuzun eziyet bile diyebileceği o eğitimler benim iki kere kusmama neden olduğu halde sonuçta şerefle bitirdik ve şimdi ben her zaman böyle büyük bir orduda askerlik yapmanın gururunu sözü olduğunda herkes gibi sevdiklerimle paylaşırım. Hatta açıksözlü olmak gerekirse dayak yediğimizi bile.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla