Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2009, 14:52   #14
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
Katil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Keşke başbakanın bilgisi olduğu için netice bu olsaydı. Lakin emin olun birçok milletvekili ile yaptığım görüşmede başbakanın bu olayın mümessillerini nasıl fırçaladığını bizzat öğrendim!

Antiparantez açmakda moda oldu. Burada SP'yi destekleyende başarıyı oraya maledende yok. Fakıbabanın kişisel başarısıdır diye özellikle belirttim. Halen böyle görüyorsanız yaşınızı, eğitiminizi ve siyasi geçmişinizi bizlerle paylaşmanızı istirham edeceğim!

Kaba üslubunuzu bişrazcık değiştirin yoksa bundan sonra bende aynı kabalıkla cevap vereceğim..!! Moda olmuşmuş.. Aklın mantığın yaş ile alakası yoktur her fırsatta buna takmayın.. Ben sizin ''Fakıbabanın kişisel başarısıdır diye özellikle belirttim.'' cümlenize binaen yazmadım antiparantezimi.. Bunu dile getirip Ak Parti'ye güya laf atan GERİZEKALILARDAN söz ediyorum..!! Yaranız yoksa alınmayın..!!

Yaşıma eğitimime ve siyasi geçmişime laf söyletmem..!! Haddinizi bilin.. Herkes sizin fikirleirnize eyvAllah demek zorunda değil.. Asıl siyaseti iyi bilmeyenler böyle karşıt görüştekilerin ''yaşına,eğitimine,kişisel meselelerine'' takarlar..!!