Alıntı:
k.dangir Nickli Üyeden Alıntı
söylediklerin saçma sapan şeyler... erbakanı kötülemem benim chp li olduğumu göstermez... daha geçen pazara kadar hepsinin amacı aynıydı..akp yi baltalamak... sen onu bunu bırakta hocanın tuncay özkanla programa çıkıp ak parti yi kötülemesini doğru buluyomusun onu söyle... yada kendisi kuran kurslarını kapatırken...şimdi ak parti türkiyeyi israilin vilayeti yapıyo diyen... konya hava üssünü israile kendi açıp onuda ak partinin üzreine yıkmaya çalışan ... daha 1 trilyonun hesabını veremeyen ... hocanımı bana savunuyosun..
|
Hay hay tatlı kardeşim hemen cevaplayım.
1- Erbakan hocamı severim, sayarım, ellerinden öperim. Ama bu yanlış yaptığı birşey gördüğüm zaman şunuyanlış yapmıştır dememi engellemez.
2- Tuncay özkanın programına çıkıp akpyi eleştirmesini doğru bulmuyorum. Evet evet... bakın rahatlıkla yazıyorum görüyor musunuz

doğru bulmuyorum.
3- Erbakan kuran kurslarını kapartırken demişsin, bunu yazarken HİÇ UTANMADIN MI? Erbakan kuran kurslarını nasıl kapatmış, anlat da bizde öğrenelim.
4- Konya hava üssünü israile açan erbakanmıymış, baksen...eeee başka? nuh gönültaş da bu sözü söylemişti de ona yedirmişlerdi bu sözünü, şimdi sana da yedirmek var ama geç oldu

sen araştır bulursun.
5- 1 trilyonun hesabını sana mı vercek? cep numaranı ver de hesabı verelim istersen
28 şubatda postalların karşısında ayakta alkış tutaacak kadar bağımsız!!!! olan yargının erbakan hocayılinç etmek için uydurduğu trilyon davasına bu kadar takılma istersen, sonra mahcup olursun.
Erbakan seni aşar, sana biraz ağır gelir.
Sen hadi git başka yerlerde oynamaya devam et.
burdan sana ekmek çıkmazzzzz.
Sen git altı okunla oyna