04-05-2009, 01:51
|
|
|
Alıntı:
k.dangir Nickli Üyeden Alıntı
ne alaka siyonistler ak partinin iktidar olmasını istediğini ne mantıkla çıkardın... bu ülkeye büyük kazıkları bu zamana kadar atanları biz gördük... koreye asker gönderip , bosnada kardeşlerimizin kanı dökülerken sesini çıkarmayanda,cezayirdeki katliyama göz yumanlarıda gördük... erbakanında konya hava üssünü açıpta müslüman lideri olabilmesinide gördük( çok şaşırtıcı) nasıl oluyosa arap ülkelerinde r.tayyip erdoğanımızın resimleri asılıyor...sorsan erbakanı tanımazlar...erbakan onlar için dünyaya karşı gelmemiştir.... hatta kaddafi osmanlıya hakaret ederken ağzını açmamıştır.... yürüyün be ne hocası... yaşı gelmiş 80 e kaç kg altını ne kadar parası var bütün mücaidleri bir olsa hesaplayamaz... napacak o paraları... eğer müslümanların başı olarak görüyosanız...söyleyinde bağışlasın filistine
|
Sen harbiden siyonizmin KÖ-LE-Sİ-SİN
Hiç birşeyden habrinizi yok, siyonizst uşakları kulağınıza üflüyor size bunları bir papağan gibi söylüyorsunuz.
Ne söylediklerinizden haberniz yok.
NE yaptıklarınızdan haberiniz yok.
Binmişiniz bir Eşeğe tuttutmuş bir türkü söylüyorsunuz.
Türküyü kim yazmış, neden bu türküyü söylüyorum, kimin senoryosu altındayım demiyorsun.
Sen siyoniztin avucunun içindeki kişilerin söylediklerini söylüyorsun.
Hoca konya havaalanı israil uçakları eğitim yapsın diye bir kanun çıkarmadı böyle birşey imzalamadı.
Hocamızdan önceki dönemde imzalanan anlaşmayı durdurdu.
Sizin hükümetiniz ne yaptı
Bu anlaşmayı sürdürdü.
BU hükümet zamanında konyada israil uçakları eğitim gördü.
Demişsinizki kore, bosna felan filan ...
yaw bu hükümet zamanında komşumuz Irakta mazlum, mahsun insanlar katledilmedi mi?
Meclisin teskereye hayır demesine rağmen vecdi gönülün sözlerine göre türkiye üzerinden abd uçakları 4990 sorti yaparak Iraktaki insanları katletti.
Bunun vebali kime ait ?
Kimin zamanında oluyor ?
Erbakan zamanı mı, erdoğan zamanı mı?
Bizi sizle karıştırmayınız sakın.
siz lüblana, afganistana asker yollamadınız mı?
bazı kişilerin isteği üzerine
yaw insan söylerdiklerini bilmeli ...
Ne olursa olsun konuşayım olmamalı...
İftira, çirkeflik olmamalı amacın...
Dediğim gibi Siyonist uşaklarının söylediklerini ssöylüyorsun.
Siyonizmi bilmiyorsun bilmiyorsun bilmiyorsun bilmiyorsun bilmiyorsun
|
|
|