Konu
:
Trabzon'da Cale bilmecesi
Tekil Mesaj gösterimi
04-09-2009, 08:27
#
1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Trabzon'da Cale bilmecesi
Novi List gazetesi, Trabzonsporlu futbolcunun Hoffenheim ile ön sözleşme imzaladığını duyurdu.
Hırvat Novi List gazetesi,
Trabzonspor
lu futbolcunun Hoffenheim ile ön sözleşme imzaladığını duyurdu. Bordo-mavili futbolcu buna tepki gösterdi, “Şu anda takımımın Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanması için meşgulüm” diye konuştu
Trabzonspor
’un başarılı savunma oyuncusu Hrvoje
Cale
’nin sezon sonunda Almanya Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim’a transfer olacağı iddiası kafaları karıştırdı. Hırvatistan’da yayımlanan Novi List gazetesinin haberinde, bordo-mavili futbolcunun yıllık 900 bin euro karşılığında Hoffenheim ile ön sözleşme imzaladığı belirtildi. Bordo-mavili futbolcunun
Trabzonspor
’da oynadığı maçlardaki performansı ile Alman takımının yetkililerinin dikkatini çekmeyi başardığının altı çizildi.
Ülkenin bir başka önemli gazetesi Jutarnji List’e konuşan
Cale
ise Hoffenheim’a transferi ile ilgili iddialara açıklık getirdi.
Trabzonspor
lu futbolcu, “Daha pazar günü maç oynadım. Bu durumda nasıl oluyor da Almanya’ya gidip, ön sözleşme imzalayabilirim? Herhangi bir gerçeğe dayanmayan böyle söylentilerin nasıl bu kadar çabuk yayıldığını anlamıyorum” diye konuştu. Bordo-mavili kulüpte kalmak istediğini söyleyen
Cale
, “Hoffenheim, büyük hedefleri olan bir kulüp. Benimle ilgilendiklerini duyduğum için memnun oldum. Ama şu anda
Trabzonspor
’un Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanması için çalışmakla meşgulüm” sözleriyle dile getirdi.
Milliyet
Necip Fazıl
Açık Profil bilgileri
Necip Fazıl nickli üyeye özel mesaj gönderin
Necip Fazıl - Daha fazla Mesajını bul
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder