Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2009, 18:26   #92
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Arkadaş bulmuş kulbunu gelmiş.
Konuya sadece bir yerde değinebilmiş.
Gerisi 'sıvama'.

Ne diyor:

Alıntı:
Gelelim bizim vereceğimiz cevabımıza...
sanmayınki biz susacağız, sözümüzün arkasında durmayacağız.
Ettiğimiz lafın her daim arkasındayız bazı çocuklar cevabı göremeden zavallıca seviniverdiler.

Sizin gösterdiğiniz gazete küpürleri evet yaşanmış bir olaydır, kabul ediyorum.
Ancak bunu saadet partisi hiç bir şekilde yapmamıştır, ve partimiz bu komploya şiddetle karşı çıkmıştır.

Dediklerinizden, Mahmut efendi hzlerinin akpyi desteklediğine bir delil yok, ancak bizim elimizde delilerimiz var.
Diyelimki bu haber doğru ve saadet partililer tarafından yapılmış olsun.
Doğru bir davranışta bulunmamanın yanında yanlış sözde söylememektedirler.
Efendi Hzleri Saadet partisini desteklermektedir.
Yani buradan bakıldığında telefon açmak ne kadar yanlışsa ama içeriği bir o kadar da doğrudur.

Ben bu olayı saadet partili kişilerin yaptığına inanmıyorum, cemaatin inanmadığı gibi...

Bu olaya Mehmet Talu Ne Diyor ?
Tarih 21.07.2007

Yine dün (20.7.2007) basında yer alan: “İsmailağa cemaatinin önde gelen isimlerinden Zekeriya Yücedal’ın telefonunu gizlice kendi telefonuna yönlendiren Saadet Partili bir kişinin arayanlara, “Cemaat olarak Saadet Partisi’ni destekliyoruz” dediği ortaya çıktı.” Haberlerin de büyük bir komplo olduğunu düşünüyorum. Çünkü hiç bir Saadet Partili, oy için böyle bir yola başvurmaz. Çünkü her bir Saadet Partili: Hakkı üstün tutar, maneviyatçıdır ve nefsini terbiye eder.

Bu yapılanı ne cemaat kabul ediyor ne de biz ....

Ben Mahmut Efendi Hz'lerin cemmati Akp oy atıyor diye çakallık yapanların bir maskesini düşürmek istiyorum.
Kimler Çakalmış millet görsün...

Heh, bunları bulabilmiş arkadaşımız.
Mehmet Talu'ya dayanmış.
Mehmet Talu'da ne diyormuş?;
Haberlerin de büyük bir komplo olduğunu düşünüyorum.Çünkü hiç bir Saadet Partili, oy için böyle bir yola başvurmaz. Çünkü her bir Saadet Partili: Hakkı üstün tutar, maneviyatçıdır ve nefsini terbiye eder.

Yüzüne tükürsek 'Yarabbi Şükür' diyecek arkadaşımızın dayanağı bu cümleler.

BE HEY GAFİL ARADIN ARADIN 'USTALARIN' BUNLARI MI VERDİ ELİNE...

Ne demiş Talu; Haberlerin büyük bir komplo olduğunu DÜŞÜNÜYORUM.

DüşünüyorMUŞ demek...
Tarafsız değil ki SP medyası Milli Gazete'nin yazarı BAŞKA NE DÜŞÜNECEK Kİİİİİ...

Ama ondan da ziyade bu arkadaş yazısında ne diyor?
Sizin gösterdiğiniz gazete küpürleri evet yaşanmış bir olaydır, kabul ediyorum.
Ancak bunu saadet partisi hiç bir şekilde yapmamıştır, ve partimiz bu komploya şiddetle karşı çıkmıştır.
Talu ne diyor; "BU KOMPLODUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM" DİYOR.

Alıntıladığın yazıyla, BİZİ ÇAKAL GÖSTERMEYE ÇALIŞTIĞIN YAZIYLA kendi sözlerin uyuşmuyor yahu..

Diyeceğim o ki,SEN GİT BİRAZ DAHA ARAŞTIR GEL ARSLAN.
EZİKLİĞİNİ BUNLAR ÖRTMÜYOR.

Yada adam gibi çık yala sözlerini.
Vaziyetin buradan o kadar güzel görünüyor kii...

Konu FarukARSLAN. tarafından (04-11-2009 Saat 18:30 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla