Burunlarının dibindeki ergenekonu görmezler...Bu şekilde tavırlara girerek ne yapıyorsunuz biliyor musunuz ? Bir cehapeden bir mehapeden farksız oluyorsunuz.Seçim sonuçlarındaki hayalperest yaklaşımlarınızı da ayrıca manidar buluyorum.Evet bazı küçük yanlışlarımız olmuştur,mesela aday belirleme konusunda bazı bölgelerde en doğrusuna karar veremedik,teşkilatlarımızın bazı kesimlerinde bir rehavet havası hakimdi,hepsini kabul ediyorum.Yalnız sizin her mahalli idarede ( tüm il ve ilçelerde )yaptığınız karalamacı siyaset anlayışınız,çamur at izi kalsın mantığınız,projelerle değil iftiralarla dolu olan seçim çalışmalarına da bir anlam veremiyorum.
Unutmayınız; Ak parti dışında başka bir parti iktidar olsaydı bu küresel kriz karşısında böyle bir direnç gösteremez,belki de oyları yarı yarıya düşerdi.Bütün bu mülahazaların ardından,Ak partinin başarılı olduğunu görmelisiniz.Çünkü yukarıda saydığımız bazı yanlışlar yapılmasa,küresel kriz olmasaydı bizim oyumuz yine %50 bandındaydı.Şunu da unutmayınız ; Ak partinin tek başarısı seçimlerde aldığı oy oranı değil, her türlü olumsuz koşulda bile rakipsiz olmasıdır.Aksini umanlar için tek çözüm Ergenekon...Buyurun sizleri de oraya alalım...
|