Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-17-2009, 17:15   #40
Kullanıcı Adı
Türkistan
Alıntı:
viraneyim_55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yav guzel kardesim elbette bir baslangicin sonu olacak ama onemli olan bayragi devralcak olandir eminim o siz olmayacaksiniz menderes birakti ozal aldi o birakti erdogan aldi biliyorum ki bu devir teslim sizlere nasip olmaz
ha su da buyuk olanlar uzun surede eririr ssiz buyuk bile olamadiniz sizin teskilatlariniz ancak sokaklarda cek senet isi yapar kusura bakma kardesim
hakkin yanindayiz diyosunuz eyvallah ortak kararla turban serbest olsun diyosunuz cok guzel eyvallah yapici yol izliyosunuz lakin olay mahkeme boyutuna gelince ilk satan sizlersiniz
mhp benim kanaatimce sag gorunumlu bir sol partidir
benim sevdigim gercek milliyetci parti bbp dir
sayin muhsin beyle yuzlesemmedi mhp yoksa ayrilip yeni bir parti kurmazdi
bu ayni rp ile akp gibiydi
lakin o kadar baskici bir siyasetniz varki halkin bir an bile bbp ye sempati duymasini istemediniz ve bunu engellediniz
Muhsin yazıcıoğlu bizimde reisimizdir.Allah ona rahmet etsin.mekanı cennet olsun reisin.ama şunu unutmayınki biz ayni evin iki kardeşiyiz.fakt onlar bu evden ayrıldı .ama bu ayrılık geçicidir.bir gün geleck gene aynı çatı altında davamızı sürdüreceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın.alpern ve ülkücüler birleşecek ve milliyetci davamıza kaldığımız baba ocağından daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz.bizi birbirimize düşürmek isteyenlerin oyununu her zaman bozmasını bildik ve gene bozacağız.kimse heveslenmesin boşuna.:cool:
Türkistan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla