Maç sonucu;
Ankaraspor 1
Fenerbahçe 0
F.BAHÇE'NİN UMUTLARI KUPA'YA: 1-0
Turkcell Süper Lig'de 28. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Yenikent ASAŞ Stadyumu'nda Ankaraspor'a konuk oldu. Mücadele 1-0 Ankaraspor üstünlüğü ile bitti. Maçın tek golünü 75. dakikada muhteşem bir golle Mehmet Çakır kaydetti.
Fenerbahçe bu sonuçla şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı, belki de bir anlamda artık lige havlu attı. Lider Sivasspor ile kalan hafta öncesi puan farkı 9, bir maçı eksik Beşiktaş ile ise 7.
Fenerbahçe bu sonuçla 48 puanda kalırken, Ankaraspor sezonun ikinci yarısındaki ilk galibiyetini aldı ve puanını 39 yaptı. Öte yandan Ankaraspor teknik direktörü Aykut Kocaman ilk defa F.Bahçe karşısında galip gelme başarısı gösterdi.
BAŞKENT KABUSU
Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de bu sezon Ankara takımlarıyla deplasmanda yaptığı maçlarda galibiyet almayı başaramamıştı. Sarı-lacivertli takım, Hacettepe'ye 2-1, Gençlerbirliği'ne ise 1-0 yenilirken, Ankaragücü ile golsüz berabere kalmıştı.
sporx
|