Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-19-2009, 19:54   #9
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Alıntı:
asdasdsfffx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bakın ben ne akpartilim ne de başka bi siyasi yapılanmaya mensubum,sadece iktidar partisini destekleyenler neler konuşuyor die üye oldum,benim şu an üzüldüğüm nokta ne biliormusunuz,ben diyaneti eleştirdiğim için attılar bu siteden ama bu da ortada değil mi kaç çeşit hoca var ortada :| kimi der sakız çiğnemek oruç bozmaz falan filan..ayrıca neden TANRI demememi yadırgadınız öyle bi izlenimmi bıraktım :İ
dediğim gibi herkesin kendine özgü fikirleri var ben o gün imama uydum ve bilgilerine güveniyorum ama hala da son cümlemin arkasındayım.farklı düşünceler her zaman var olacaktır inşallah doğru yol ne ise birgün hepimiz orada da birleşiriz."Allah yukarda" ifadesini tartışmaya gerek yok tabi ki Allah gördüğümüz-görebileceğimiz herşeydir,selametle :İ
o bir takım sakız orucu bozmaz diyen doğan medyasında çıkan kendini bilmez sahte hoalardır orya ancak show yapmaya çıkarlar, sen diyanet kaynaklarından hiç bir hocaya inanma derim.

tanrıya gelirsek sen kendini nasıl hisediyorsan öyle de kimse sana karışmaz yeter ki ALLAHA inanan tamamı kimsenin dolduruşuna gelmeyin bazı provakasyoncular var kafa karıştırıcılardır

siyasetçileri hata yaptığında eleştireceksin, güzel bir şeyler yaptımıda destekliyeceksin taam. ;)
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla