Konu
:
türk of the toon a İthafen..
Tekil Mesaj gösterimi
05-18-2009, 21:42
#
4
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
VuralTunc
Nickli Üyeden Alıntı
Ergenekon meselesinde hocanın dediği açık ve nettir bunu başka kanallar başka tarafa çeker bizi ilgilendirmez..
28 Şubatta hiç bir belge imzalanmamıştır.. Bizden sonra hükümete gelen Mesut Yılmaz bu kararları imzalamıştır ve ayrıca birşey hatırlatıyım... Bu 28 şubat maddeleri her hükümetin önüne sunulur.. Mgk kanunları olarak tüm gelen iktidarlar tek tek imzayı basar... Sadece 28 şubattakinin ismi vardır çünkü Sadece bu maddeleri Erbakan hoca imzalamamıştır.. Ve 28 şubat maddeleri diye geçer gider... Anlıcağın Mgk nın hazırladıgı bu belgelere gelen tüm iktidarlar, refah yol hariç imzasını basmıştır.. İnternettede istemediğin kadar bulabilirsin bu Hocanın o maddeleri imzalamadığına dair belgeleri..
Hocam, Bizans evlatları terimini ab için kullanmıştır.. Hükümete ise, bizans cocuklarının makamında imf bilmemnesini imzaladığını söylemiştir.. O gün o konuşmaları baştan sonra dinlemiştim.. Artı Dersen ki cehenneme bilet alma meselesini, Hoca orda cehennemi dünyevi kaos olarak söyledi, fakat bunu Şerefsiz medya, o tarz a çekti..
Üslubumdan Saadet P. li oldugum kadar ak partili oldugumu anlıyabilirsin kardeşim.. Ben sadece yanlışları düzeltmeye çalışıyorum.. Bizim kendi forumumuzdada kendi partidaşlarımın yanlışlarını çokca eleştiririm.. Okumak istersen birgün, BayrakliSaadet dir orada nick im..
Vesselam kardeşim..
Ergenekon meselesini bir kanaldan izlemiş olsam sana hak verirdim ama röpörtajını okudum ve röpörtaj zamana aitti yani kaynak sağlam okuduğum yazıda bilmiyorum diyordu......
Tüm iktidarlar imzayı basar demişsin ondan önceki gelen iktidarlar beni ilgilendirmez beni ilgilendiren islam en çok darbei vuran zamandır ve bu sizin zamanınızda gerçekleşti imzayı atmadı diyor peki o zaman niye uygulamaya konuldu sen demiştin haziranda hükümet istifa etti diye o süre bazında imzasız nasıl uygulama yapıldı ve işin ters tarafı sadece siz imzalanmadı diyorsunuz ve geçerli bir belge hiç göremedim 28 şubat konusunda Şamil tayyarı okumanızı tavsiye ederim....
Hocanızın deiklerine gelince cennetmiş cehennemmiş haklısın belkide yanlış anlaşılması istenmiştir orasını ben bilmem ama bir değil iki değil kaç sefer oldu bu ifitralar hakaretler peki şerefsiz demesine ne diyeceksin hadi bizansta kıvırıyorsunuz cehennemdede ya o at mevzuunda? Ben Ak partinin ilk seçime girdiği sırada konyadaydım ve arkadaşlarla erbakanın mitingine gitiim daha o zamandan bile o kadar hakaret ettiki o mitingden sonra oy oranınız baya düşmüş %olarak biliyordum ama hatırımda kalmadı şimdi.
yani bir olur tamam iki olur tamam hadi üç olsun bu nasıl sevgiymiş(!) be kardeşim sınır tanımıyor.......
Ertuğrul ÖZGÜL
Açık Profil bilgileri
Ertuğrul ÖZGÜL nickli üyeye özel mesaj gönderin
Ertuğrul ÖZGÜL - Daha fazla Mesajını bul