O günleri yaşayan ve o günlerde refah partili bi büyüğünüz olarak söylüyorum..Erbakan hocamız susurluk konusunda fasa fiso demiştir..ben bizzat tv den dinledim..hatta şevket kazan bey de susurluğu protesto eden,lamba yakan söndürenlerede..mum söndü yapıyorlar diyerek..alevi vatandaşlarımızın bi mum söndü iftirası vardır onu kastedercesine alaycı bi uslup kullanmış ve ülkemiz kaosa sürüklenmişti..
diğer bir konu ise..İMAM hatip bizim arka bahçemiz sözünü asla kullanmadı..!bu sözü özellikle mesut yılmaz ve tansu çiller erbakan böyle diyor diyerek ergenekonun amaçları doğrultusunda imam hatipin kapanmasına ve hatta refah partisinin yok olmasına zemin hazırlamıştır..
özellikle o kumarcı mesut..nevşehirin hacı bektaş ilçesine gelip,ey hacı bektaşlılar size hediye ile geldim..size 8 yıllık kesintisiz eğitim ile geldim sözü hala kulaklarımdadır..hacı bektaş ilçemizin alevi vatanlaşlardan oluştuğunu biliyorsunuzdur..
gelelim meselemize şimdi benim sayın erbakana tavır koymam hatta o günlerde tavır koymamın sebebi....ne millete döndü ne mücadele etti.sadece konuları geçiştireceğim diye sorunları sorun yaptırttı..ve meseleleri iyice çıkmaz hale gelmesine vesile oldu..
biliyorumki erbakan hoca öyle olsun istemedi..ama isteyenlerin çanağına hep zemin hazırladı..istemiyerekte olsa..
yapacağı tek şey vardı..o yıllarda SİNEİ MİLLETE DÖNMEK ama malesef yapmadı ve mesuta ülkeyi teslim etti..macaristan kumarbazı mesuta..
|