Olay kaynak beğenmemek meselesi asla olamaz..Biz beğenip beğenmeyerek seçmiyoruz,ona göre amel etmiyoruz..
Verdiğiniz kaynaklar benimkiyle aynı..Neden benimkiler tam ve uzunken sizin koyduklarınız MAKASLANMIŞ,kısacık..Bu çok büyük bir vebal..Hemde çok büyük..Anlayamıyorum..Aldığınız yer hem hadisleri hemde İmam Gazalinin sözlerini MAKASLAMIŞ..!!Bunuda size KANITLADIM..!
İmam Gazali niye benim veridğim kaynakta resmen HARAMDIR diye geçiyorda sizin alıntılaıdğınız yerde mübah diyor.. Siz internet siteisnden bense bizzat kendi kitabımdan yazdım..Ki adınıda verdm..Aksini ispat etmek isteyen,öğrenmek isteyen lütfen alsın okusun..Bu şahıs yalan konuşuyor böyle bir şey yok desin..!!Allah rızası için biri çıkıpta desin..İspat eden dilesin benden ne dilerse..!!
Allah hem kendi sözleirni,hem Resulunün sözlerini,hemde dostlarının sözlerini kullarına yanlış aksettiren ve anlatan bütün bidaat ehline lanet etsin..
Buna bende dahilim..Eğer bende böyle bir gaflette bulunmuş isem banada lanet etsin..
Çok yazık..!
Bakın ben yukarıda aynılarını tamamını,eksiksiz koydum..Kitap adını sayfasına kadar veridmki inanmayan var ise lütfen Allah rızası için gitsin alsın,almasada gidip bulup bi baksın..!!
Bu konu hakkındaki son yorumumdur..
Ben KAYNAKLARIMI EKSİKSİZ VERDİM..
Bu konuda gönlüm rahat..
Gösterdiğiniz kaynakların hepsi EKSİK VE MAKASLANMIŞ olduğundanda itibar etmiyorum..Eden varsa eyvAllah..
|