Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-17-2009, 18:40   #16
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
yeahh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bakın ne zaman eleştirsem bu ergenekoncu,chpli,imansız yaftası yiyorum farkındayım ama
lütfen elinizi vicdanınıza koyun bir.
ben hiçbirşeyci değilim,bir türk ve müslüman kardeşiniz olarak soruyorum
Volkan Konak'ı severek dinlesemde bi hastalığım yok ama metnin tamamını okudum ve müslümanları hedef gösteren birşey olduğunu göremedim
neden bu kadar nefret dolu,sabit görüşlü tavırlar içerisindesiniz.
daha önce böyle birşey oldu mu bilmiyorum ama %47 oy verdiyse bu partiye %53'ü nefret ediyor yahu bu ülkenin.ben etrafımdakileri uyarıyorum ki ben akp'ye oy vermedim ama sonuçta bu da bi siyasi görüş,akp'ye oy verdi diye kızmayın diyorum.ama artık yeter aylardır takip ediyorum çeşitli platformlarda gerçekten 10 üyeden 7si at gözlüklü,kin kusar bir profile sahip.
arkadaşlar ergenekoncuydu*,taraf gazetesiydi artık yeter
ülkenin gündemini değiştirmek isteyen böceklerin maşası olanları uyarın
ama görüyorum ki böyle ak parti taraftarları oldukça ben karşıt görüşümdeki insanlarda bizim arkadaşımız diye savunsamda nafile.
Allah ıslah etsin.
*darbeciler gerekirse asılsın,ama ergenekon diye film çekmenin lüzumu yok.
Bak kardeşim konunun özü bu yorum da;
Ben haberi biraz tahlil ettikten sonra doğru tespitlere ulaştım.Burada mesle şudur;Volkan Konak sözde kokmuş Atatürkçü milliyetçiliği yaparak burdan prim elde etmeyi düşünmüş büyük bir ihtimalle..Bu tür eylemlerle Atatürk'ü bitiriyorlar adeta.Atatürk ü bir türlü rahat bırakmadılar.Kendilerine göre yorumlayanlar mı dersiniz,menfaatları için kullananlar mı dersiniz?Bu mesele her geçen gün kokmaya başladı,burdan artık kimseye prim çıkmaz.Çünkü halkımız gerçek Atatürkçüleri görmeye başladı!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla