Alıntı:
Milli Görüş'lü Nickli Üyeden Alıntı
Allah sizlerden razı olsun.. Sizlerin samimiyetinden hiçbir şüphem yok... Bu millet için istiyorsunuz ne istiyorsanız.. Buna eminim.. Yeter ki memleket kalkınsın, Ümmet bir araya gelsin.. Adil Düzen kurulsun istiyorsunuz.. Sizde belki memleket meselelerini düşünüp ağlıyorsunuz.. Belki (!) sizin başınızdakiler (Ak Parti Yönetimini kastediyorum) de bu düşüncelerle yola çıktılar 7-8 sene önce.. Fakat bilinçli ya da bilinçsiz olarak yaptıkları hatalar, temennisinde bulunduğumuz "Güçlü Türkiye'ye" bizleri ulaştırmayacak hatta daha da kötü hale getirecek hatalar.. Destek olmamızı istiyorsunuz ama bu kadar bariz ve Ciddi hatalardan sonra nasıl destek olalım.. ! Hataya destek olmak bizi de hatalı konuma düşürmez mi? Doğru yapılan hangi iş eleştirildi?..
Biz Milli Görüş düşüncesini benimsemişler olarak, Hakk Olan yolda, ancak Milli Görüş düşüncesi ile mücadele edilirse muvaffak olunacağına inanıyoruz.. Siz vatanını seven kardeşlerimi de bu düşünce çatısı altına davet ediyorum..
Allah dinini, müslüman kardeşini, vatanını seven herkesten razı olsun inşaAllah.. Rabbim cümlemize feraset versin, Yar ve Yardımcımız olsun inşaAllah.. !
|
saadetçilerden ricam karşı olduğunuz ergenekoncu yayın organlarına çıkmamalarını tafsiye ediyorum saadet burda kayıp ediyor, gelsinler ak parti ile bir olsunlar birlikte olursak güç doğar ak partinin yanlışları varsa tabi ki eleştirecek ama ergenekon yayın organlarına çıkıpda bizi eleştirmeniz hiç doğru değil, onların ekmeğine yağ sürmüş, onları sevindirmiş olursunuz, ak parti, saadet birleşir ise nasıl chp,dsp,anap,dp birleşiyor ergenekoncuyuz diye güç kazanıyorlar ise bizimde ergenekon tepki olarak saadet, BBP, ak parti ve bize destek verecek diğer partilerinde aramıza katılması lazım, hele bir düşünün hele ülkeyi chp eline brakırsak ozaman türkiye çok büyük karanlık yerlere gelecektir, saadetede, ak partiyede çok büyük darbeler uygulanacaktır, hesap sorulacaktır, bu yüzden birleşmek lazım bir takım birilerin oynuna gelmemek lazım bir karışık anlattım ama inşallah bir kısmını anlamışsınızdır inşallah. ;)