Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-03-2009, 20:53   #7
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Sarıgül liyakatlı bir siyasetçi.Siyaset argümanlarını oldukça hakkaniyetli bir biçimde kulanmaktadır.Bir liderde bulunması gereken vasıflara vakıf bir sima.Parti başkanlığı hayali,Deniz Baykal'a olaylı kongrede rakip çıkarak göstermişti..Fakat Baykal hegomonyası chp tabanınıda çepeçevre sarmıştır..Şimdi ise tek başına kuracağı 'Türkiye Değişim Hareketi'ile siyaset arenasına inmeye hazırlanıyor.Sarıgül'ün kendisinde bir problem yok,saydığımız özeliklerden dolayı şuan 1-0 önde.Fakat partinin kuruluşu ve şekilenmesi ile birlikte resmi tam olarak o zaman okuma şansı yakalayabiliriz.Lakin herşeyden önce AK Parti gerçeğini bilmesinde yarar olduğunu düşünüyorum.Fakat içimizdeki bazı liboşlar,kemirgenler AK davaya hadlerinden fazlası ile zarar vermeye başladılar!Şayet Başbakanımız bizzat bunun önlemini almazsa ne yazıkki halk AK Partiden yana desteğini çekecektir.Özelikle yerelde Belediye ve teşkilat bazında meydana gelen talanların biran önce bertaraf edilmesi gerekir..Bütün bunlar dahilinde Türkiye'nin henüz bir siyasi partiye ihtiyaç duyduğunu zannetmiyorum.Kurulan partilere bakıldığı zaman hepside parti mezarlığına defnedilmiştir çoktan..Türkiye'nin bana göre siyaset kuramı ile ilgili en önemli sorunu yapıcı bir muhalefettin olmaması!En hakkaniyetli muhalefet bile hamaset siyaseti içinde,kısırdöngü söylemler kulanmaktadır.Oysaki Sarıgül'ün oluşumu yapıcı muhalfet nezdinde bir umut olabilir diye düşünüyorum.!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla