Sayın yalçın bey iyisinizdir inşallah yorum için saygılarımı sunuyorum.
Biz zaten huzur içersinde bir arada yaşamıyormuyuz .Huzur içersinde yaşamak istemeyenler ise bellidir .Onların kulağını çekmek de güvenlik güçlerine düşer.Hem de öyle çekilmeli ki uzaktan bakıldığında bile belli olmalı kulaklarının uzunluğu ve eşeklere şapka çıkartmalı.
Uslu ve bir arada yaşayanlara ise sözümüz yok.Adam gibi durulduğu takdirde lebi derya denizlerimizden istediği gibi faydalanılmaktadır.Öyleki bilindiği üzere Devlet kademesinde bile en üst düzey makamlara gelecek kadar. Sonuçta denizdeyiz ve yüzüyoruz.Yani bir şekilde serinliyoruz. derken bunu anlatmak istemiştim.
daha ne isteniyor anlamak mümkün değil.
Kürtler bu ülkede okuyamadımı, iş adamı mı olamadı,sporcu sanatcı mı olamadı ,bir şehre göç ederken ne işin var senin kardeşim burada mı ? dendi.İhanet edeni bile affedildi.Denizlerimiz uzun ve geniş.Türk sancağı altında devletin yasalarına itaat etmek sureti ile herkeze yetecek kadar yer var.Serinlemesini iyi bilmeli.Farklı niyet içersinde düşünenlere buyrun açılın kardeşim istediğiniz kadar açılın da deriz .Ama o açılmak isteyenler bir gün köpekbalığına denk gelip de onun dişleri arasına düştükten sonra ,dişleri arasında uzaktan çaresiz gözler ile kıyıdakilerden yardım istediğinde ne yazık ki yapılcak bir şeyin kalmadığını da görebiliriz.
Bunun sonucun da Peşinden ancak bir Fatiha okur ve mezar taşında şöyle bir yazıya rastlarız.
Rahmetli çok iyi açılırdı
|