Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2009, 01:16   #86
Kullanıcı Adı
ferdi_t55
TEK GÖRDÜĞÜM ELİYDİ..
Bence içimizde en şanslısı bendim.Neden mi?
Ben Şişili Ayazağa Köyü' nde oturuyorum.Bulunduğumuz yere yeni bir lise açıldı.Bilin bakalım açılışa kim geldi.RECEP TAYYİP ERDOĞAN...Evet o geldi.O buradaydı.Onun burada olduğunu bilmek insana ne kadar huzur ve de GURUR veriyor anlatamam.Yanına gitmek için uğraştım ama çok kalabalıktı.Göremedim bile...Sonra eve geldim.Camdan baktım konuşmasını dinledim.Açılışı da televizyondan izledim.Açılış bittikten sonra okuldan ayrıldılar.Veeeeee....O'nun konvoyu evimizin önünden geçiyordu.Camda durup sadece seyrettim.Apartmanımızın en alt katında market vardı.Engin Abi marketin sahibiydi.O ve arkadaşları dışarda duruyordu.Sayın BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN' ın arabası marketimizin önünden geçti. Ve o market önündeki insanlara el salladı.Bende işte o elleri gördüm.
O ELLERDİ ,
ÜLKEMİZİN AYDINLIĞI
O ELLERDİ ,
ÜLKEMİZİN UMUDU
O ELLER ,
AYDINLIĞIMIZIN BAŞKANI
O RECEP TAYYİP ERDOĞAN nın eliydi.
Herkes onu görmüş selamlaşmış olabilir ama ben, o elleri gördüm. Bu da bana yetti.
Aslında görmesem de olurdu.Ya da görmesek de olurdu bence.Çünkü onun gibi bir Başbakanımız olduğu için çok şanslıyız.Her gün ayrı bir gurur duyuyoruz.Her gün ayrı bir sevinç yaşıyoruz.Ama engeller varsın olsun.Onları da hep beraber aşacağız inşallah...
Yeter ki o eller hep bizimle olsun....
ferdi_t55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla