Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-13-2009, 15:40   #10
Kullanıcı Adı
Fatihin Torunu
Alıntı:
YALÇIN KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Erbakan Hoca , islam adına çok güzel işler yapacağına inanıyorum , Siyaset arenasına siyaset renkine bürünmek çok farklı şeyleri gerektirir. Gönüllere islamın sevgisini kazandırmak insanların yozlaşmış her düşüncesini motive etmek ve böyle bir kurum haline gelerek hizmet etmek çok manidar olurdu acizane. Siyaset ile islam modeli maalesef ülkemizde mevcut güçlere karşı siyaset yapmaya olanak vermiyor bazen bu modeli alarak yol alırsın hizmet edeyim diye samimi gayret gösterirsin akabinde verilen zarar bütün mana ve kök alemini dejenere eder olur. BEn bütün samimiyetim ile söylüyorum Sevgili Hocamız ve Sp si siyasetten elini çekse islam adına faaliyet gösterse çok daha verimli olur. Bu ülkede sadece islam egolü ile siyaset yapmak şimdilik mümkün değil ne zihin olarak bu tabana sahibiz nede fikri olarak geniş mutabakatımız var..

Çok yanlış düşünüyorsunuz.
Saadet Partisi bugün ve Ervakan Hoca siyasetten elini çekse, ülkemizde islami değerleri kim savunacak ?
Dinin siaysetteki savunucusu biziz.

Hangi parti bizim kadar islami değerleri ön planda tutuyor?

Erbakan Hoca sayesinde mecliste dinden imandan konuşuluyor.
Mecliste Allah diyen yokken o çıktı Allah dedi, Milletin dini hassasiyeti arttı.

Saadet partisiz bir ülke düşünülemez.

Saadet partisi ve Erbakan Hoca siyesetten çekilse islama başka türlü faliyet göstereek daha iyi hizmet etmiş olur diyorsunuz.
Yanılıyorsunuz.
Türkiyede ki islam alimleri ile Erbakan Hoca'mız irtibatlıdır.
Görev paylaşımında Erbakan Hoca'mız siyasetle görevli kişidir.
Bu yolla islamiyeti yaymaktır amacı.
Bunun için çeşitli görüş alış verişlerinde bulunuyor.
Diğer faliyetlerini diğer tarikat ve cemaatler yapıyorlar.
Mesela Mahmut efendi Hz cemmati buna bir örnektir.

Erbakan Hoca'mızın şeyhi Mehmet Zaid Kotku hz Erbakan Hoca ve Recai Kutan siyasetle uşraşacak, Esat efendi ise diğer dini vazifeleri yapacak buyurmuştur.

Sizin bulunduğunuz görüş kimle irtibatlı?
Kime eli bağlı?
Bu şekilde islama hizmet edileceğini sananlar sadece aldananlardır.
Bu şekilde islama hizmet ediyorum sanartak başka kişilere hizmet edersiniz.
Fatihin Torunu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla