Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-16-2009, 03:32   #43
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Olumlu bir yazı klavyeye almışsın Asi_İsyankar barışa katkıların için teşekkürler :-)

Başbakan'ın, Ahmet Türk'le görüşmesi bana göre geç bile oldu, nitekim Bülent Arınç da aynısını söyledi, Başbakan'ı görüşmeye ikna etmek için epeyi uğraşmış. Neyse bu aşamayı geçtik.

CHP ve MHP'ye hiç geçmek istemiyorum, ağır sözler kullanabilirim, fazlasıyla hakediyorlar. Memleketin kanını emen en büyük derdimiz bitecek beyefendiler kıllarını kıpırdatmıyorlar aksine köstek oluyorlar. CHP'nin yakın geçmişte hazırladığı Kürt Raporları daha raflarda tozlanmadı bile bu kadar mı şeref yoksunu olur bir parti lideri yazıklar olsun, o karaktersiz herife!

MHP'nin tavrı, 72 milyona karşı yapılan müthiş derecede bir küstahlık, daha ilerisi olamaz. Tamam düşüncelerin, felsefen, kara zihniyetin kuru zihniyetin farklı yönde olabilir ama ülkemizi bu kadar derinden ilgilendiren azami derecede hassas bu konuyla biraz ilgilen, ne oluyor ne bitiyor bak. 5 yaşında çocuk musun 'ben oynamıyorum' diye bağırıp çığırıyorsun. Önce kapıları kesin olarak kapatmıştı, geçen TBMM'de kapalı oturum yapılırsa ona gitmeyiz diyordu en sonunda aklına yeni bir fikir geldi bu zeka küpü adamın (o hesap videosunu hatırlayın), şimdi de "kapalı oturuma geliriz tüm konuşulanları çıkışta anlatırız" diyor. Adamın bir İstiklal Mahkemesi kurmadığı kaldı şeref yoksunu vatan paraziti!

Forumumuzda Köşe Yazılarından Paragraflar diye bir ödüllü yarışma açıldı. Forum Yöneticimiz AK_Kelebek'in oraya eklediği bir yazı çok ilgimi çekti, MHP ve hatta CHP'yi çok iyi tarif ediyor. Paragrafı buraya alıyorum:

07.09.2009 A.Turan ALKAN - Zaman / ''Hayır, bölünmeyeceğiz'

"Şu dar günde milliyetçi fikriyatın krize katkısı sadece üst perdeden tehdit ve bir adım sonra "bölünmeye gidiyoruz" feryadı mı olmalıydı? Nerede şu beğenmediğiniz içi boş açılım planına çöp tenekesini boylatacak çok daha iyi bir açılım projeleri? Milliyetçilik, çok daha iyi bir plân ortaya koyan bir siyasetin dili olmalıydı. Militan milliyetçiliği herkes yapabilir, fikrî ve teorik manada milliyetçiliğe katkı yapmak ise herkesin kârı değil...
Ve bir şey daha biliyorum: Bir ülkeyi, milliyetçilerinden başka kimse bölemez!"

Teşekkürler Ahmet Turan Alkan, Teşekkürler Ak Kelebek
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla