09-18-2009, 23:13
|
|
|
Alıntı:
Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Esra , nedir sizi bu denli kızdıran şey ? Ak partinin misyonu sizin de ifade ettiğiniz gibi daha çok evrensel normlara sahip ve stratejisinide belli bir görüşün savunuculuğunu yaparak değil kitlelere mal olarak yaptığını biliyoruz.
|
BEni tek bir şey kızdır mıuyor ki? Bazı kesimlerin nankörlüğü, yapılanları görmek istememesi üstüne bir de "siyasal islamcı" sıfatını yakıştırmasıdır.
Bu yakıştırmalara sinirlenmemek elde değil!Ben partinin muhafazakar olduğunu düşünmüyorum.Partiler değil vekilleri Muhafazakar olabilirler.Bu insanların özel hayatıdır, kişisel tercihleridir.Üstelik içlerinde muhafazakar olmayan bir çok vekil barındıran bir parti ki olmalıdır da.Bu sayede herkese hitap edebilir.Ayrıca akparti sadece dindarların partisi olmadığı gibi DİNDARLARIN DA partisidir, herkesin partisidir.Bu noktada foruma da çok kızıyorum.Bazı üyeler onların namaz kılan fotoğraflarını bile koymuşlar , yani bu onların "kişisel tercihi" burası ise siyasi bir platform.
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı
Bu klişe tanımlamalar ETÖ ve diğerlerinin Partimizi yıkma çabalarından başka birşey değildi...
|
Kesinlikle size katılıyorum.ETÖ hala aynı kozu kullandığını sanıyor.
Alıntı:
akmmr Nickli Üyeden Alıntı
bende izmir mitinginde iki yanımdaki bayana bakıp verebilirim bir tane başörtülü bayan ile bir mini etekli bayan aynı anda başbakanımıza övgü dolu sözler yağdrıyordu ve o an tekrar anladım ki akparti Türkiyenin her kesimine hitap ediyor..
|
Örnek harikaydı, aynı şekilde düşünen benim de çok arkadaşım var.
Bu konuda değerli yorumlarını yazan herkese teşekkürler.
|
|
|