Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-22-2009, 20:39   #10
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
adem etyemez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya sevgili dostlar niye böyle hemen galeyana geliyoruz bunu anlamış değilim.yani illa yapılan bir işte kusur arayacaksak emin olun ben size hepsinden on tane kusur çıkartırım.sizle sadece bir cümle paylaşmak istiyorum yorumlarınızda saygı gösteriyorum ama gerçekten niyetiniz üzüm yemekse....
Müsbet,cazip ambalajlarla arz edilmeli, menfiye galebenin ancak bu yol ile olacagi asla unutulmamalidir.
Sevgili kardeşim bende senin görüşlerine saygı duyuyorum.Yorumundan anladığım kadarı ile;Zafere gidilecek yolda herşey mübahtır!Manası mı çıkıyor?Şayet böyle ise ben bu düşüncenin tamamına karşıyım.Bu yenilginin ta kendisidir diye düşünüyorum.Değindiğimiz konu hemen hemen herkesin tepki gösterdiği bir konudur.Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum,ben ufak bir pire için yorganın tümünü yakacak bir düşünce serpmedim ortaya,dedim ki;Son zamanlarda gösterilen bir reklam...Gerçektende bu reklam hiç hoş değil.O reklama ulaşmadım henüz,internette rastlamadım.Lakin bu akşam cep telefonumla çekip,yarın buraya koyacağım inş.O zaman eldeki verilerler üzerinden yorum yapmak daha isabetli olur.Ayrıca bu tür ufak tefek yanlışlar olsa dahi direkt müdahale etmek zorundayız.Heleki bu yanlışlar dini temsil noktasında yapılıyorsa!..Aksi halde küçük sinekler midde bulandırır..
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla