Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-23-2009, 15:08   #18
Kullanıcı Adı
isimsiz
şimdi şöyle bir durum var yanlış heryerde yanlıştır. İslamın çizgileri bellidir kimse onu esnetemez o çizgiyi aşamaz. şimdi güzel bir dille evet stv nin bunu yapmaması gerekirdi diyenleri tebrik ediyorum ama sırf stv yi sevdikleri için savunmaya geçenlere katılmıyorum. ben çuvaldız batırmadan önce iğneyi kendime batırırım. mesela bizim kuruluşumuz tv5 bırakın tesettür reklam yayınlamayı reklamlarında kıyafeti islami kurallara göre olmayan bayanlar görsek hemen tepki veririz. bir çok kendi sitelerimizde konu açılmıştır tv5 niye böyle reklam yapıyor diye ayrıca milli görüşcüler çok ağır dille eleştirmişlerdir. aynısı milli gazete içinde geçerlidir milli gazetede öyle bir reklam görülürse hemen tepki verilir. sevgili kardeşlerim şunu asla unutmayın İSLAM BİRDİR TEKTİR tamam biz tam anlamıyla uyamıyoruz maalesef belki yeri geliyor o eleştirilen kadınlar gibi bağlıyoruz başlarımızı ama bu onun doğru olduğu anlamına gelmez. İSLAMIN ÇİZGİSİ BELLİDİR VE BÖYLE BİR TESETTÜR ŞEKLİ İSLAMA GÖRE YANLIŞTIR (NOKTA)
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla