Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-23-2009, 15:23   #20
Kullanıcı Adı
isimsiz
Alıntı:
AY IŞIĞI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İnsanlar keşke biraz özentisiz olsa sorun olacağını sanmıyorum..
Eğer bir insanın içinde zaten böyle bir giyinme hissi varsa sadece o reklam tetikleyici olur.
Gerçekten imanlı bir bayan zaten ona özenip reklamın verdiklerini kendine yakıştırmaz, Kur'anın emirlerine boyun eğer.
Bundan sakın reklamı desteklediğim anlaşılmasın lütfen.
Sadece bayanların kendisine dikkat etmesi gerektiğini aksi takdirde bırakın Armine'nin reklamından; her türlü reklamlardan kendine pay çıkartabileceklerini düşünüyorum.
Tek kelime ile " nefis " meselesi...
kardeşim tabiki haklısınız her insanda nefis var mesela ben ilk kapandığımda öyle giyiniyordum pantolon üzerine dizlerim üstünde dar elbiseler felan giyiyordum ama bunun yanlış olduğunun farkında değildim çevreme baktığımda herkes öyle olduğu için belkide yanlış olduğunun farkına varamıyordum ama elhamdülillah araştırdım öğrendim şimdi daha dikkatli olmaya çalışıyorum ama inanın böyle reklamlarla gençlerin bilinç altına giriliyor sanki gerçek tesettür böyleymiş gibi bizim görevimiz gençleri bilinçlendirmek olmalı bu yüzden kanallar özellikle islami hassasiyeti olan kanallar daha dikkatli olmalı bu konuda. saygılarımla...
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla