Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-23-2009, 21:20   #55
Kullanıcı Adı
isimsiz
Standart
şimdi şeriat istemeyen kafirdir demişti bir tanıdığımız

nedir şeriat? Kur'an ın hükmüdür Kur'an ın hükünü istemeyen müslüman olur mu? olmaz. şeriatı istemeyen müslüman olur mu? olur ama cahil müslüman olur.

bakın din ile siyaseti birbirine karıştırmayın diyen kardeşlerim

din size göre nedir??

eve giderim namazımı kılarım dua mı ederim açarım Kur'anımı okurum buna eyvallah ama bu sadece o zaman diliminde kalır dışarı çıkarım iş hayatımda fikir hayatımda islamın hükümlerini uygulamam başım açık gezerim yeri geldimmi islamın ölçüsün aşarak kar payı koyarım ürünlere siyaset konuşurken dini asla karıştırmam.

bakın kardeşim böyle islam yaşanmaz. islam bir yaşam tarzıdır. kelime i şahadet getirdiğin anda sen bir müslümansın ve oturmanla kalkmanla konuşmanla düşünmenle ticaret yapmanla siyaset yapmanla her şeyinle bir müslümansın ve Kur'ana uymak zorundasın.

İslama sadece ibadet yapmaktan yada hayatının belli bir kısmında islamaı yaşamaktan ibater değildir.

ayrıca eğer din ile siyaseti ayırmamız gerekseydi ALLAH (C.C) şu ayetlerle bize hitap etmezdi:

"KİM ALLAH IN İNDİRDİKLERİYLE HÜKMETMEZSE, İŞTE ONLAR KAFİRLERİN TA KENDİSİDİR" (maide 44)
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla