Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-25-2009, 00:54   #5
Kullanıcı Adı
Asil25
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yoo birilerine kızmadım ve kaynağı belli olmayan diye birşey yok!
Araştırın o yılları.. Bu kanıtın aksini savunuyorsanuz ispatınıda yapacaksınız!
Var mı ispatınız? Bir gazete küpürü koysam AK Parti karşıtı,saldırıya geçerisniz hemen doğrudur diye desteklersiniz..Bakın forumda çok örneği var koyarım o iddia denilen ama sizin destek olduğunuz haberleri şuraya..

Ben belgedir diye koydum ortaya..
Madem belge değil buyrun aksini ispat edin!

Bu lafı söyleyen Arınç,Erdoğan yada diğerleri değil ki!Sizin mücahidiniz ERBAKAN! Kaldı ki başbakanımızın onunla yollarını ayırmasının sebebide Erbakan'ın yanlış yoldan gittiğini anlamasına kanıttır zaten! Bakın oda gördü ki gerçeği,anladı böyle yalanla,halkı kandırmayla bir yere varılamayacağını,ayırdı yolunu!HAMD OLSUN!
Başka bahane?Pardon belge? Bekliyoruz iştiyaklaa..
kardeşim bakın iddia sahibi iddiasını belgelemek zorundadır,hakkında iddia edilen kişi değil..

şimdi siz kalkıp benim birisine hakaret ettiğimi iddia edeceksiniz banada hakaret etmediğini ispat et diyeceksiniz bu olacak şeymi?

kardeşim ben sizinle tartışayımda yeneyim mantığıyla yazmıyorum buna inanın,benim forumlarda bulunma gayem münazara ederek bildiğim doğruları anlatmak bilmediklerimi birilerinden öğrenmek,yanlış bildiklerim var ise onlarıda düzeltmek...
şuna inanın eklediğiniz yazıyı yazan kişi sayın Başbakanada düşman,yazarın başka yazılarını araştırın bakın..ve yazdığı yazı belge falanda değil...

Konu Duygu'Seli~ tarafından (09-25-2009 Saat 01:02 ) değiştirilmiştir..
Asil25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır