Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2009, 01:35   #6
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Vay be TSK'mız oturmuş milletin üstünden oyun oynayıp vakit geçiriyor. Ocu, bucu, şucu, o, bu, şu... İrticai, bölücü, milliyetçi, AKP yanlısı, Fethullahçı.. Yafta üstüne yafta. Yafta üstüne yafta. kelime dağarcıkları da epeyi genişmiş Maşallah..

Kötü bir destandan başka birşey değil. Bu daha EK-A. Bunlar izlenen siteler. Bir de EK-B var, o henüz elimize ulaşmadı, onda da TSK'nın taarruz siteleri var.

Yazık çok yazık, koskoca Genelkurmay oturmuş nelerle uğraşıyor. Yok strateji sitesi, yok internet forum sitesi, yok tarafsız site, yok bilmem sitesi... Sanane bunlardan ya!

Bu kadar mı gözü dönmüş bu gizli fişçi cuntanın....

Arkadaşlar bu arada bizler de gırtlağımıza kadar irticanın içine batmışız, katmerli katmerli irticacılar olmuşuz gerici yobazlar bizi

Haber7'de başlık atıyor, sevinçten zıplayan küçük çocuk gibi "Listede Haber7.com'da var"

Haksöz, Haber7, Cafesiyaset, Aktifhaber, Habervakti, Tevhidhaber, Haber10.... İrtica da irtica

Yalnız bir hata yapılmış Haber5'in yanına " Fethulllahçı " yazılmış alakası yok. Haber5 Milli Görüşçülerindir ama tipik SP sempatizanı olmayan doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilen iki Milli Görüşçünün.

Habervaktim ve Samanyoluhaber bu listede neden yok merak ettim doğrusu. Bu iki sitenin gücünden çekinerek reklamını yapmak istememiş olabilir mi

Ayrıca bunlar ılımlısından, şeriatçısına, nurcusundan milli görüşçüsüne hepimizi irticalarken (ihlas.org)'un yanına İhlas Vakfı'na ait ibaresi düşülmesini takdirinize bırakıyorum. Manidar..

Takmayın be arkadaşlar nur topu gibi 292 tane site öğrenmiş oldunuz işte. Bu siteler var ya para verseler yaptıramazdılar bu reklamı ha
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla