Konu
:
FLAŞ: Habervaktim gündeme getirdi VE Ahlaksız dizi kalkıyor!
Tekil Mesaj gösterimi
11-05-2009, 01:56
#
6
Kullanıcı Adı
Berr Ak
Alıntı:
Özgün İrade
Nickli Üyeden Alıntı
ATV,
Bu sefer gerçekten haberci olan 24 Gece Moderatörü Fuat Kozluklu'ya görev verildi. Fuat Kozluklu döneminde ATV istenen ATV'ydi, ama olmuyordu medya maymunluğu yapmak gerekiyordu haberlerde kıçını yırtman gerekiyordu bu ülkede izlenebilmek için.. Bu ise Fuat Kozluklu'ya tersti. Bana göre Fuat Kozluklu iyidi ama ANA Haber Bülteni gerek görsellik olarak gerek bülten içeriği olarak iyi değildi. Kolzuklu ben sadece haber sunuyordum, başak bir yetkim yoıktu dedi bana kalırsa bu işi tamamen ona bırakmalıydılar. Nihayetinde reytingler bir türlü yükselemeyince ATV ANA Haber'in başına Cem Öğretir'in getirilmesiyle kanalda topyekün bir popülarite yarışı hakim oldu. Bu üstteki rezalet de bunun ve 4 büyükten biri olamama kaygısının ifadesi.
Uzun zamandır ATV haberi de izlemediğim için bilmiyordum , ben hala fuat kozluklu sunuyor sanıyorum.O adam gerçekten haber sunuyordu ve ben ATV'nin haberlerini onunla sevmiştim
Yine de değişeceği çok belliydi ki nihayetinde o da popüler kültüre hizmet eden bir kanal...
Berr Ak
Açık Profil bilgileri
Berr Ak nickli üyeye özel mesaj gönderin
Berr Ak - Daha fazla Mesajını bul