Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-07-2009, 01:54   #103
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
uranyum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pki bu yalan makale için ne yaptı %47 lik devasa ak parti.dava actı mı tekzip ettirdi mi?bilmiyoruz ama ögrenmeye uğrasıyoruz.
AK Partiye binlerce iftira var! AK Parti başbakanı bu sümsük,şerefsiz herif gibi binlerce öküzün iftirası ile karşı karşıya kalıyor!
Bu gün erbakan ile alakalı binlerce iftira haberi var! Bir çoğu tekzip edilmemiş! En büyük iddialardan biride ''bize oy vermeyen patates dinindendir,zekat vermeyin bize oy verin'' iddialarıdır! Erbakanda bunu tekzip etmemiş,o zaman biz bunun tekzibi yoktur diye iddiayı kabul mu edelim?!
Kendinize gelin,mantıksızlıklarla işimiz yok bizim!

Alıntı:
Siz gösterin biz af dileyelim.ne yaptı bu konu ile ilgili ak parti.araştırdım bulamadım.kaynagına sorayım dedim.

Sayın uranyum!!
Size yorumumda belirttim ki ''bize sakın ola internet köşelerinde bulduğunuz,yada o adi yazara ait yazıyı GETİRMEYİNİZ! Getirdiğiniz yazı ingilizce!!Burda okuyan çoğu kardeşimiz anlamaz nasılsa! Getirdiğiniz yazı türkçe dahi olsa buraya''yazı'' şeklinde koymak onun aslı olduğunu asla göstermez! BİZ SİZDEN BAHSEDİLDİĞİ GİBİ BAŞBAKANIN YAZISI İLE VE ALTINDA YİNE İDDİA EDİLDİĞİ GİBİ İMZASI İLE KANIT İSTİYORUZ!!YANİ MKANITIN ASLI MEKTUBU İSTİYORUZ!

Hem ''ben araştırdım bulamadım'' dediğiniz bir iddiaya nasıl olurda itibar edersiniz?! İddia adi bir yayın grubunun şerefsiz bir yazarı melih aşık tarafından kaleme alınmış sadece! Bunun dışında elinizde KANITINIZ VAR MI? Tamam tekzip kararı yok ama belgenizde yok! Bu kadar mı düşürüyorsunuz kendinizi,vicdanınızı! Yazık!
Bunları geçtim ben ''o yayın grubuna tabiiyim,ben onlara itibar ediyorum ve inanıyorum ki doğrudur'' diyorsanız orasıda ayrı bir rezalettir, onuda ben bilemem!

Alıntı:
Belge mi..
Alıntı:
Erdoğan'ın ingilizcesi yokmuş.Erdoğan'ın tercümanı da yok herhalde.Mantığa bak..
Ayrıca erdoğan bunu tekzib etmiş mi..YOK !.

O ingilizce bilmiyorsa tercümanı var diyorsunuz! Eee iyide iddiaya göre mektubu yazan ve altına bizzat imzayı atan ERDOĞANmış! Bunu nasıl kıvıracaksınız?!

(: Benim mantığımı sorgulayıp ''mantığa bak'' diyen şahıs, iddiayı öyle bir kapıp beynine kazımış ve kendisini iftiraya şartlamış ki, daha iddianın içeriğini bile bilmiyor.. ee bence de MANTIĞA bak!

İyi bakın o iddia mektubu erdoğanın yazıp,bizzat altına imza attığını belirtiyor!

Bu gün yabancı devlet adamlarına bile mektubu,başbakan yada Cumhurbaşkanı,bizzat kendi kaleminden ve kendi dilinden yazarlarken,inigilizce bilseler dahi en önemli dikkat ettikleri şey kendi dilinden,kendi kaleminden ve kendi imzası ile olmasıdır! Koskoca başbakan devlet adamlarına bile bu şekilde mektup yazarken,işi gücü yok kendi yada tercümanına ingilizce mektup mu yazdıracak?! Ve mektubunun yarısında Amerika'dan övgüyle bahsedip,askerlere dua mı edecek?!Bunu mantığı alanın mantığını hiç bir mantık kabul etmez!Çünkü gerçek ortadadır!

Ama merak etmeyin! Bahsettiğim belgemi elime alır almaz daha evvel yüzünü kızarttıklarım gibi sizlerinde yüzünü kızartmak bana büyük bir haz verecektir!Sabır Hak!

Ve sözümünde sonuna kadar ardındayım ki; böyle iftiraları ve asılsız iddiları KANITLAYAMAYANLARa o sözüm(....) hediyedir!!!

Lütfen iddianızın ardında iseniz belgenin aslıyla yani mektupla geliniz!
Bakın ben erbakanın altına imza attığı belgenin içeriğini yazıp koymadım buraya BELGEYİ KOYDUM! Sizde madem
eminsiniz,o halde mektubun aslı ile geliniz!

Ve bir şey daha.. O koyduğunuz yazı ve tarihi var ya..

Lütfen herkes onu araştırsın ve bahsedilen gazetenin o tarihini kontrol etsin..BÖYLE BİR MEKTUPLA KARŞILAŞMAYACAKLAR.. Tecrübeyle sabittir..