Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-19-2009, 16:12   #105
Kullanıcı Adı
Ak_Gencim
Alıntı:
depare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kürtlerin acı çektiklerini ben mi inkar ediyormuşum
Bir önce ki mesajımı görmediniz herhalde..
Yapmayın Allah aşkına o kadar bağnaz milliyetçi değilim ben hatta hiç değilim milliyetçilikte bana göre ırkçılık..
Demek istediğim söylediklerimiz sağlam bir yerlere dayansın ki insanların ikna olması daha kolay olsun...
Hala eziyet ediyorlar kürtlere bazı ilçeler'de barındırmıyorlar kovuyorlar bunlar canlı şahit olduk inkar edilemez...
Ama Tsk için aynı şeyi söylüyorsanız bunun sağlam delili olması lazım o kürtlerin size söylediklerine ben inanırım siz inanırsınız ama milleti inandıramıyorsunuz işte
Bakınız kürtlerle yaşayan anlar sadece Onlar şunu söylediler hep acaba Tsk bizi dövmek içinmi kuruldu habire dayak dayak o insanlarda en az sizin kadar müslümanlar yalandan katiyyen uzaktırlar.Ayrıca inansın veya inanmasın bir gün gelecek bunlardan dolayı Türkiye af dileyecektir.Allahın bilmesi yeter.Bir gün Halife Harun Reşid görkemli bir cami yaptırır Caminin kitabesinde onun ismi yazılıdır.Behlül gelir ve o yazıyı çıkarır.Halife geldiğinde sinirlenir kim yaptı bunu der Behlül kendisini gösterir.Halifeye efendim siz Allah rızası için yapmadınız mı Evet der halife.Madem öle Allah görmiyormuki siz kaldırdığımdan dolayı bana kızıyorsunuz...Siz tabi dayak yemediniz siz Tsk niçin kuruldu hiç demediniz.Hiç sizin kızlarınıza tecavüz edilmedi her neyse bu arada açıklık getirmek istedim 2. 3. olay Jitem dendir yani genelleme değildir.
Ak_Gencim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla