[quote=mhfzkrdmkrt34;695770]
Alıntı:
KARIŞIK PİZZA Nickli Üyeden Alıntı
Hiç olmassa ilacıda buluyorduk hepsınız de sımdı ıse saglık kurumlarının her bırımı kan aglıyor sayenızde. Doktorlarından tutun eczacılarına kadar ılac tasnıtım fırmalarında calısanlara kadar. Ama ozel hastanlere gıdenlere sorun yok parası olan ıyılesır olmayan can cewkıserek hakkı rahmetıne kavusur oyle mı* Ama normaldir nede olsa lıderınızın hanımı medical parkın ortaklarından degılmı bunların olması normal.[/]
heee yani hastane olayı kabul ettin onu çürüttük şimdi sıra bunda
saçmalamadn önce biraz gündem takip et istersen geçen hafta eczacılar eylem yaptı neden? ben cevapliim ilaçların vergileri azaldı bu yüzden fiyatları azaldı bu yüzdende eczacıların aldığı katkı payı azaldı yani senin anlican ilaçlar ucuzladı git al istersen
gelelim 2.ye doktorlar sıkıntılı neden? çünkü artık eskisi gibi ilk muayene ücreti alamıyorlar onların aldıkları muayene ücretinin ilaç geliri düşen eczacıalra ödüyoruz sonra ayrı bi fondan dolaylı oalrak doktorlara geçio yeniden sıcak paraları gittiye ondan şikayetçi
devam edelim sağlık ocaklarında muayenenin bedava olduğunu biliyosundur heralde? bide şeyi hatırlıosumusun sgk dan önce eczacılar emekli sandığı dışına pek anlaşma yapmazlardı
ama olmadı ki şimdi ben böyle seni susturursam. şimdiye kadar sana öğretilenler hep yalanmıydı yani ?
|
saglık ocaklarınd 2ytl muayene ücreti artı ilac devlet hasatnesinde 8 tl muayane artı ilac ak parti bu yasayı kendi cıkarları icin cıkardım adam ssk cebinde parası yok zar zor ilac parası denleştiriyor ama ak partililer bunuda karsı cıktı sgk bunu cıkarmayın dedi meclistekiler halk zarar görecek ama ak p cıkardı ama tek istegim bu siyaset gitmesi yeni siyaset anlayısı yebi partiler gelmediler ilacımı alamadım daha önce alıyordum en fazla 7 8 llira ilac alıyorduk