Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-17-2009, 16:42   #7
Kullanıcı Adı
Eşref
Sayın Duyguseli, bakın asıl sorun şu satırlarda ifade edilmiş;

Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Annelerin erkek çocuklarını vermekten çok almayı bekleyerek yetiştirdiği bir gerçektir. Bizler bile, odasını toplamayan oğlumuza kızarken bile, kız çocuklara gösterdiğimiz anlayıştan daha fazlasını gösteriyoruz. Temizlik yaparken oğlundan camları silmesini isteyen bir anne tanıyor musunuz? Ya da pantolonlarını kendisinin ütülemesini isteyen?
Siz küçükken erkekleri böyle yetiştiriseniz, o çocuk büyüdüğünde nasıl kendine çeki düzen versin? Annesine yardım etmeyen bir çocuk, eşine mi yardım edecek? Gerçi erkekler yine az buçuk eşlerine yardım ediyor. Bu da üstün bir özelliğimiz olsa gerek. Şükretmeniz lazım

Şimdi yazıda erkeklere öğüt verilmiş ama sadece kanayan bir yaraya pansuman yapılmış. Bizden size pansuman değil, dikiş niyetinde bir öğüt olsun; yazının diliyle acıyı önlemenin tek yolu, bayanlar, erkek çocuklarını odasını bile toplamayan, başına buyruk şekilde değil, sorumluluk sahibi olarak sevgiyle yetiştirsinler.

Emin olan, 20 sene sonra bunun meyvesini toplarsınız. Ama siz erkekleri pof poflayarak yetiştirme gafletine devam ederseniz, suçun sizde olduğunu fark edemezseniz, daha çook erkeklerden dert yanarsınız. Unutmayın, ağaç yaşken eğilir. Ama siz, olgun ağacı eğmeye çalışıyorsunuz.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla