01-03-2010, 03:56
|
|
|
Alıntı:
.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı
Katılmamak elde değil.Dürüstçe soruyorum kendime ve sizlere.Bir öğretmen veya doktor olsanız,dağ başında,hiç bir gelişmişliği olmayan bir doğu iline tayinimiz çıksa kaçımız bu görevi isteyerek yaparız?
Vatanı sevmek kahrolsun pkk,şehitler ölmez vatan bölünmez sloganı atıp,elini kurt şeklinde yapmak değil,orada devletin varolduğunu,onlarında ülkemizin bir parçası olduğu mesajını verip hizmet etmektir.
Biz çıkıp kurt sloganları atarak ülkeye birşeyler kazandırdığımızı sanıp,kürtler bu ülkenin bir parçası değildir gibi yazılar yazıp bu görüşü savunarak terör örgütünün ekmeğine yağ sürüyoruz başka birşey değil.pkk, ırkçı mantıktan besleniyor.
|
Ben terörün merkezinde öğretmenlik görevini yapıyorum, isteyerek yapıyorum.Bu çocukların Bizlere ihtiyacı var.Bu düşünce ile gelmeyenler neticesinde burası yetim kalmış.Halbuki insanlıkta batıya anlatacağı çok şeyi bu halkın.
Görmeden ,önyargılarla,salt medyanın yansıttığı şekilde inanıp davranmak akıl karı değildir.PKK insan kaynağını bu insanlardan nasıl sağlıyor,bunu düşünün.Burada gözyaşı döken anneleri düşünün.Devlet vakti zamanına akdar bu denli bu insanları öteklileştirmişken yapılmaya çalışılan güzelliği düşünün.Bu insanların öfkesini anlamaya çalışın.Sürekli öldürülmüş, itilmiş kakılmış,insan yerine konulmamış,kimlikleri yok sayılmış,asit kuyularına atılmış,toplu şekillerde katledilmiş insanların devletin kaçak eletriğini kullanmasını devlete olan intikam duygusuyla yaptığını anlamaya çalışın.Benim de babamı amcamı öldürselerdi durduk yere ben de düşman olurdum bu ülkeye.Askerin burada neler yaptığını bilmiyorsanız okuyun arkadaşlar.Türk açılımıymış.Bu çocukların ne kadar masum ve temiz olduğunu görmüyorsunuz tabi.
|
|
|