Konu
:
AK PARTİ GENÇLİĞE İSİM ARANIYOR
Tekil Mesaj gösterimi
01-10-2010, 20:54
#
42
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
milli_mücahide
Nickli Üyeden Alıntı
işinize geld imi Milli Görüşün tabanı bizde diyorsunuz işinize gelmedi mi alakamız yok diyorsunuz. evet sadece birkaç kişi ayrıldı oda zaten hiç milli görüşcü olamamış olanlardı. Akparti ilk kurulduğu günden beri bas bağıran biziz onlar milli görüşcü değil olmazda diye. halada bağırıyoruz FARK VAR diye ama ne yazıkki toplumda hala onlar milli görüş öğrencisi diye övünen saf halkımız çoğunlukta başta benim çevremdeki insanlar. ben hala Tayyip Erdoğan'ı görünce Erbakan'ın öğrencisi diye gururlanan Akpartilileri görüyorum çok üzücüdürki sayılareıda az değil. bu da halkımızın siyasetten pek anlamadığının göstergesi.
işte ondan biz diyoruz FARK VAR diye. SAYGILARIMLA.
(not: konuyu katledip başka alanlara çekmemek adına birdaha cevap yazmıyacağım.)
Haklısınız fark olduğu konusunda hemfikiriz, yaklaşık 15-16 milyon oy oranı kadar bir fark var...
Hala tarihleri boyunca %20 yi geçememiş milli görüşçülerin Ak Partinin oylarını Erbakan Hoca sayesinde aldıklarını söylemesi düştüğünüz acı ve komik durumun bir göstergesi olsa gerek.
Siz ülke genelinde siyasetten alayan yaklaşık 500 bin kişi olarak anlamaya devam edin, varın diğerleri anlamasın...
CeVHeR