Alıntı:
SürgünHayaller Nickli Üyeden Alıntı
Tarifelidir. Önce yapılan yüzde 35'lik zammı geri alsınlar. Daha sonra tanesine 1 milyon 600 bin avro verilen bu otobüs pardon (istanbulluların tabiri ile) kADİRBÜS'lerin her gün bir ya da ikisi sürekli arızalanıyor buna çözüm bulsunlar. Daha bir sene olmadan yapılan yolların çökmesine çare bulsunlar sonra tarifeliye geçerlker.
|
Arkadaşım metrobüslere muhalefet olacağına zamanında senin zihniyetindeki başkanların İstanbulluyu hurda otobüslere bindirdiğini yargıla!İstanbul'da arıza yapan her otobüs bakımdan geçiriliyor tekrar yollara çıkıyor ayrıca İstanbul'da KadirBUS gibi saçma bir kelime de kullanılmıyor ha chp mhp gibi partilerin gençlik kolları bulduysa normaldir onlar aynaya bakmadan yargılama yaptıkları için böyle güzel hizmetleri anlayamazlar.Sen Kadıköy'den Avcılar'a kısa bir sürede gidiyorsan önce teşekkür etmesini bileceksin!
Muhalefet yapmak için muhalefet yapmayı da bırakacaksın yapıcı muhalefet olun biraz genel başkanınızın yolundan gitmeyi bırakın da biraz faydalı olun..