Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-19-2010, 18:25   #67
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
mücahid55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hesaplaşacağımızdan hiç kuşkun olmasın.

iftira attığın yukarıda kanıtlandı. hocanın söylediği sözü çarpıtıp kendi anladığını hoca söylemiş gibi yazdın.

benim yorumumu alıntı yaparak bizden başka herkesi kafir yaptığüımızı söyledinki bu iftira ötekilerdende büyük.

biz siyasetide din için yaparız. bizim dinimiz ibadetten ibaret değildir. hayatın her alanında ona uymamız lazım.

asıl sizin iftiralarınız mide bulandırıyor.

Sen niyet okuyarak kanıtladığını savuyorsun ve bu yüzden benim iftira ettiğimi söylüyorsun ve bu yüzdende kul hakkına girdiğimi söylüyorsun. Sonra sizden başkalarını kafis sayıyorsunuz dediğimde biz öyle birşey yapmıyoruz yine iftira atıyor diyorsunuz...
Sen niyet okuyuculuğu ile ispat ettiğini söylüyorsun ben ise somut videolarla inandığımın gerçek olduğunu söylüyorum. Öbür tarafdahesaplaşacağız..
Bir Ak PArtili olarak ben eminimki milli görüşçülerin bizim üzerimizde çok hakkı var. Öbür tarafda görüşeceğiz bizmi sizden kaçacağız, siz mi bizden kaçacaksınız...
Biz, siz laf atmadığınız sürece sizinle ilgili tek bir klime bile etmeyiz. Ama siz günü her saniyesi Ak PArti ve yandaşlarına demediğinizi bırakmıyorsunuz. Kimin kim üzerinde hakkı varmış görüşeceğiz...