Kendi Paraları olmadığı için tabiki batırırlar..çünki TV5 gönül verenlerden toplanan paralar ile kuruldu..
Nevşehirde 99 kişi ortaklı kanal 50 tv kuruldu..çok düzelde idare ediyordu..maksat kar amaçlı değildi..TV 5 te kar amaçlı değil..milli görüşçülerin ifadesine göre zarada etse cihad ediliyor oacaktı.. kanal 50 de o yıllarda refah partisinin bir numaralı rakibine satmışlardı..çok kızmıştım çok...yazıklar olsun demiştim..düşmana silah veriyorsunuz..tüm kapatalım ondan iyi dedim..ama para damak artırır derlerya..para tatlı gelmişti ve sattılar malesef..hiç savunmayın..savunulacak bir tarafı yok...senin işin gücün ak partiyi karalamak olursa..sonu hüsran olur..allahta razı olmaz..ve olmadıda..sen menzilini şaşır..kimi eleştireceğini bilme..ondan sonrada zarar ettikte..kimin parasıyla kımın yerini sattılar..meçhul..
İsimlerde verebilirim..o yuzden lütfen savunulmayacak şeyleri savunmayınız..konuşurken yalnızca doğruları söylemek, öz elştiride bulunmak insanı küçültmez tam aksine yüceltir..
|