Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2010, 20:46   #41
Kullanıcı Adı
rizzelli
Alıntı:
Tuğrul Paşa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Samanyolu ve Zaman yayın grubu kimin yayın grubudur?
Ödülü veren de bu gruptur...
Benim yayın grubum mu?!

28 Şubat'ın acımasız kararları alındığında Fethullah Gülen ve grubu hangi taraftaydılar?

Erbakan'da dahil olmak üzere kimse kimseye cennet veya cehenneme bilet alıp veremez...
Ama bu yazdılarımızdan sonra bile hiç kimse gerçeği ters yüz edemez.
Ben kayıtsız şartsız kimsenin avukatı veya savcısı değilim.Sadece gözlemlerimi yazıyorum,yazmaya devam edeceğim...
İsteyen ,istediği yere çeker.İsteyen de istediği gibi anlamkta serbesttir...
Erbakan'da dahil olmak üzere kimse kimseye cennet veya cehenneme bilet alıp veremez...

diyorsunuz ama hocaefendi kenan evren için cennetlik diyebiliyormuş iddanıza göre.

isteyen istediği gibi anlamakta serbest derken şu kenan evren için cennetlik kelimesinin kaynağını bir görelim sizden.nerden böyle bir kanıya vardınız.

ödülün tarihi ne ne değildir kendinizin bile tahmini yok ,herhalde doğrusunu araştırmadınız.fatih üniversitesinin açılışınıda demirel yapmıştır.açılışta çok güzel ifadeler kullanmıştı demirel.yani şimdi demirelin yaptıklarından cemaat nasıl sorumlu olabiliyor onu anlamıyorum.

okullarımız dershanelerimiz kurumlarımız aylar boyunca defalarca haksız yere taciz edilir gibi teftişler edildi.iftiralar tvlerde gaztelerde aylarca susmadı.

bu nasıl taraflık.

28 şubatta bi kendinizin eziyet gördüğünüzü beyan edebiliyorsunuz.
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla