Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2010, 21:06   #44
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Tuğrul Paşa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Muhterem arkadaşım redyellow;

Birkaç aykırı görüşte olan forumda (ki bu forum onların yanında sütliman sayılır sizde biliyorsunuz forumda yeniyim yeni yeni arkadaşlar ile tanışacağız inşa Allah ,Fethullah Gülen hoca'nın hizmetlerini ,doğrularını - ama asla yanlışları değil- savunmak zorunda kaldığım için bir çok kez AK Partili damgası yiyip uzaklaştırma cezası aldığım olmuştur.
Ha Ak partili damgası yemek yanlış bir şey mi?
Asla...

Ancak bir partiyi veya bir grubu savunurken de o grubta olanların yanlışlarını eleştirmeliyiz,eleştirmez isek doğruları bulamayız.Biz müslmanlar doğru olan değer ve yargılarda buluşursak inanın bu ülkede müslümanlara bakış açısı daha da olumlu olacaktır.
Zaten müslümanlara bu kadar önyargı varken neden objektif olarak hatalarımızı eleştirmeyelim ki

Yazdığım görüşler benim görüşlerimdir.Siz veya farklı bir arkadaş illaki bütünüyle benim görüşlerime katılması mümkün olamayabilir.Herkesin kendine göre farklı bir bakış olabilir.
Ama nihayetinde inanıyorum ki, siz ve diğer AKP'li arkadşların ortak noktası ve noktalarımızın var olması gerçeğidir.
Gerisi teferruattır.

Hulasa eleştiriye açık olmayan hiç bir kurum ve şahıs'ın (bende dahil olmak üzere) doğrularda buluşması zordur.
Muhabbetle...
Sevgili tuğrulpaşam:

Dİğer forumlardaki şeylere tabiki şahidim, senin de oralarda akpnin doğrularına evet doğru dediğin için uğradığın haksızları biliyorum.

Senin eğriye eğri doğruya doğru diyeceğinden de eminim.

Ama bazen yanılıyor olabilirsin.

Mesala bir yazında geçen cemaat için yazdığın:

Alıntı:
Onlar için herşey mübahtır.Yeterki çıkarlarına olsun
gibi ifadelerini asla tasvip etmem mümkün değildir.

Aslında bu uslup senin diğer yerlerde hiç kullanmadığın bir uslup.

Hatalarını söylemek ayrıdır ama genelleme yaparak bu şekilde yazmak yanlıştır.

Eleştireye her zaman evet (cemaatin 28 şubat dönemindeki tavırlarını, diyaloğ vs. işlerini bende eleştiriyorum) ama bu şekilde bir genellemeye (kime karşı yapılıyor olursa olsun) hayır.

Doğrusu bunu ben sana, benim tanıdığım tuğrulpaşaya yakıştıramadım.

ne dersin?

Allahın selamı ve rahmeti üzerine ve üzerimize olsun.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla