03-22-2010, 18:18
|
|
|
Alıntı:
NoIslamNoCry Nickli Üyeden Alıntı
Sen kurandan oncekılere tahrıf edıldı dıyorsan sen kendı dınınden cıkmıs oluyorsun kendı kıtabına karsı gelmıs oluyorsun. Ayrıca bu sekılde konusarak Allahı acızlıkle sucluyursun. Allah o kadar acız mı kı kıtabı degıstırılırken sessız kalsın ve neden o halde sesını cıkartmadı?
|
Birincisi İslamdan önceki dinlerin tahrif edildiğini söylüyorum evet.Ve bu doğrudur.Elhamdülillah Müslümanım beni dinden çıkaracak birşey söylemedim.
İkincisi Allah (C.C) ile acizlik kelimesini yanyana kullanmak bile bir aiczliktir.Allah(C.C) insanlara akıl vermiştir irade vermiştir.O insanlara 2 yol göstermiştir.Ya ona kulluk eder ahireti düşününr bu dünyada hayırlı işler yaparsınız.Yada ikinci yola sapar şirk koşarsın cehennemi seçersiniz.
İster şükr edersiniz ister küfr edersiniz bu insanlara verilmiş bir özgürlüktür.
Senin yapmış olduğun Allah (C.C) iftira etmektir.
Allah (C.C) sana seçme özgürlüğü vermiştir,akıl vermiştir akıl vermekle yetinmeyip peygamber vermiştir peygamber vermekle yetinmeyip birde üzerine kitap vermiştir.Eğer kul şeytana ve nefsine yönelirde Allah(C.C) yolunu seçmezde şirkin yoluna giderse bunun suçu kimdedir?
Cennet ucuz değil lakin cehennemde lüzumsuz değil bütün cezalar bu dünyada verilseydi ahirete ne kalcaktı?Herkes kendi ateşini yanında götürür arkadaşım
|
|
|