Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-23-2010, 20:39   #4
Kullanıcı Adı
isimsiz
Alıntı:
crownless king Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yav şu lafları sarfedenler hangi ideolojiye destek için yazıyor bilmem ama gözlerinden kaçırdıkları bir nokta var. velevki akpartiyi abd kurdu %42 lik oy oranına ne demeli oy atanlardamı abd vatandaşı onu geçtim akpart saadet kökenli değilmi neden saadet bünyaseinde barındırdınız onları.
anayasa mahkemesi akpartiyi neden mi kapatmadı : çok basit kaos, istikrarsızlık kısaca ülkenin kanser olması. yoksa akpartinin kapatılmasını senden çok o kendini kemalist sananlar isterdi.
birde bırakın artık şu her taşın altında abd yi armayı ülkede deprem olur abd nin parmağı vardır diyeceksiniz neredeyse. geçiniz efendim geçiniz.

tamam siz her taşın altında aramayın efendim abd yi işte bu yüzden 6 milyon yahudi 6 milyar müslümanı parmağında oynatarak dünyayı yönetiyorlar. şimdi sizde ibadet ederken israile para ödüyorsunuz diyeceğim bana inanmayacaksınız yada yok artık diyeceksiniz. nasıl mı? Hac ibadetinizi yapmak için thy nin uçağına bindiğiniz an thy uluslar arası hava sahasında uçabilmek için size bilete verdiğiniz paranın bir kısmını bir şirkete ödemek zorunda bu şirketin sahipleri kim takmin edin bakalım. ama siz abd değil dersiniz evet abd değil israil yani israil müslümanın ibadet parasıyla filistine kurşun yağdırıyor. bundan hangi müslümanın haberi var emin olun %42 sinden fazlasının haberi bile yok. ama siz ben uyumaya devam edeceğim diyorsanız bana sadece size iyi uykula demek düşer SAYGILARIMLA....
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla